Na prodaju stan u izgradnji u Bačkoj Palanci

12981

BAČKA PALANKA: Investitor CC System iz Bačke Palanke započinje izgradnju treće višespratnice u Bačkoj Palanci i to na adresi Žarka Zrenjanina 53. U toku je prodaja stanova i poslovnog prostora po povoljnim cenama.


Zgrada koja treba da bude sagrađana na lokaciji Žarka Zrenjanina u Bačkoj Palanci biće izgrađena u savremenom dizajnu i dinamičnoj formi. Ovaj objekat moderne gradnje će sadržati petnaest stanova i jedan poslovni objekta unutar višespratnice sa liftom. Moguće je kupiti stan u izgradnji, gde se kupcima daje mogućnost da biraju pločice, podove, keramiku renomiranih proizvođača, a planiran je i smart house sistem.

Kompletna stolarija na objektu će biti od aluminijumskih šestokomornih profila, dok će sama zgrada biti obložena izlolacijom vrhunskog kvaliteta, što garantuje visoku efikasnost objekta.

U okviru projekta je i dečije igralište, parking i garaže.

Ističemo iz ponude stan kvadrature 64m2 koji sadrži prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. U ovom rasporedu se dobije maksimalna iskoristivost prostora. 

Takođe, investitor izdvaja iz ponude i specifični stan kvadrature 137 m2 koji je osposobljen i namenjen stanovanju, a idealan je i kao investicija zato što se na ovom prostoru mogu napraviti tri garsonjere. Stan sadrži tri spavaće sobe, tri kupatila, dva balkona i dodatni prostor koji kupac može da iskoristi po želji i cilju više funkcionalnosti. 

Ne propustite odličnu priliku i već danas se informišite o uslovima kupovine stana u izgradnji.

Pogledajte idejni projekat u video formatu: 

Budite među prvima koji će odabrati novi dom u zgradi jedinstvenog dizajna, sa fenomenalnim pogledom u centru Bačke Palanke.

Osnovni cilj investitora CC system je da kupci budu zadovoljni kvalitetom života u svom prostoru u svakom pogledu, te da kupovinom stambenog ili poslovnog prostora žive ili rade u okruženju na način kako su to želeli.


„CC system“ je 2020 godine izradio višespratnicu (P+2) u Jugoslovenske armije 71 u Bačkoj Palanci i bliži se kraju izgradnja višespratnice na lokaciji Cara Lazara 10 u Bačkoj Palanci.


„Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.“ 

Kontakt: 

Telefon: 065 862 73 77
Web sajt: ccsystem.rs
Mail: drlesic74@gmail.com
Pratite aktuelnosti investitora na društvenim mrežama:

 

CC System iz Bačke Palanke je građevinska firma kojoj je delatnost investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Bačke Palanke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here