Nova IP televizija u opštinama Bačka Palanka, Bač i Odžaci

IP televizija se izdvaja po kvalitetu sadržaja kao i dodatnih pogodnosti i funkcija. I što je najvažnije dostupna je svuda.

3362

Kvalitetan izbor kanala u TV paketima

IP televizija je postala deo svaknodnevnice skoro svakog domaćinstva u Srbiji, pa tako i u opštini Bačka Palanka. Sama činjenica da je Abakus najzastupljeniji na teritoriji naseljenih mesta u opštini Bačka Palanka za većinu IT i Web usluga, odlučili su se da prošire usluge i ponudu sa IPTV paketima za domaćinstvo.

U naseljenim mestima opština Bačka Palanka (Čelarevo, Nova Gajdobra, Gajdobra, Silbaš, Parage, Despotovo, Pivnice, Obrovac, Tovariševo, Karađorđevo, Mladenovo), opštine Bač i Odžaka, sada postoji mogućnost gledanja dititalne televizije sa najkvalitetnijim izborom kanala.

Usluga IP televizije se pruža korisniku prutem interneta, gde provajder u paketu preporučuje brzinu veću od 12 Mb/s.

Osnovni paket kanala zajedno sa uslugom pružanja Internet konekcije je samo 2000 din, a u paketu dobijate i mnogo pogodnosti. U okviru paketa dobijate Wi-fi ruter gratis i besplatnu ugradnju kompletne opreme.

Ono što je novo na tržištu je da vam nova oprema pruža mogućnost gledanja programa 72 unazad i premotavanje programa koji trenutno gledate.

Operater vam poklanja dva meseca besplatnog korišćenja televizije i interneta, a za drugi televizor plaćate samo 150 dinara.

Šta je digitalna televizija i koja je njena prednost?

Digitalni TV signal predstavlja signal visokog kvaliteta, koji omogućava da gledate program u visokoj HD rezoluciji. Ovo znači da je prikaz programa na televiziji mnogo prirodniji u smislu pokreta i same slike koju posmatrate. Pored HD rezolucije sa lakoćom možete da upravljate različitim funkcionalnostima koje vam pruža prijemnik IP televizije, kao što je programska šema kanala, vremenska prognoza i ostale dodatne funkcije.

Spisak ponudjenih kanala u odnosu na druge provajdere se izdvaja po raznovrsnosti i kvalitetu sadržaja.

Ukoliko imate mlađu decu, a u sklopu paketa kupite kanal koji nije za osobe ispod 18 godina, postoji mogućnost postavljanja roditeljske zaštite kako deca ne bi mogla da gledaju ovakav program.

Stabilan internet na lokaciji koja vama odgovara!

Želite stalni pristup internetu sa neograničenim protokom kako bi ste bez prekida surfovali po internetu i to bez dodatnih troškova zbog prekoračenja potrošnje? Postoji rešenje i za vas.

Abakus net pruža ulugu interneta na teritorije cele opštine Bačke Palanke, Bača i Odžaka. Ono što je novo je da sada imate mogućnost da veoma povoljno napravite paket digitalne televizije i interneta, takođe možete da koristite samo uslugu interneta.

Detaljniju ponudu operatera pogledajte OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here