Obradujte svog partnera originalnim poklonom za Dan zaljubljenih

177

Bliži se Dan zaljubljenih pa je tom prilikom Wedding studio LUX za vas pripremio širok spektar foto poklona. Jastuk sa vašom slikom, fotošolja (šolja sa fotografijom), puzle sa slikom, majica sa printom, foto ramovi sa vašim fotografijama, foto kugla – svi ovi personalizovani pokloni su zaista divan gest pažnje.

Takođe možete online poslati fotografije kako bi vam se uradile u dimeznijama koje želite.

Ukoliko izradjujete fotografije 10×15 za sve porudžbine od 50 do 100 jedna fotografija je 17 dinara, a preko 100 komada 15 dinara je jedna fotografija.

Wedding studio LUX kao studio postoji i radi duže od dvadeset godina. Studio vodi iskusni wedding fotograf Panta Ivančić. Trideset godina profesionalnog bavljenja fotografijom garantuju da će te biti zadovoljni kvalitetom i uslugom studija.
Ono sto ovaj studio izdvaja od drugih je portfolio i kvalitet. Fotografisanje najvažnijih trenutaka vašeg života je ono što oni rade najbolje.

Wedding studio LUX sa iskustvom od trideset godina pružiće vam vrhunske usluge prateći svetske trendove.

„Tu smo da ispričamo priču sa vašeg venčanja baš onako kako ste oduvek zamišljali. Fotografija je trenutak, a mi smo tu da zabeližimo spontane momente emocija dok plešete svoj prvi ples. Filmičan izgled fotografija je ono čemu težimo.“

Iz njihove široke ponude za ceremoniju venčanje ističu se sa profesionalnom rasvetom, zvezdanim nebom, etno sijalicama, kao i svetlima za bojenje sala. Wedding studio LUX će se pobrinuti da vaš prvi ples izgleda čarobno, kao ples po oblacima. Wedding dekoracije i pozadine za slikanje, wedding ogledala dobrodošlice, fotografski ram sa spiskom gostiju, pozivnice za venčanja su samo deo ponude koja će učiniti da vaša svadba odiše glamurom i bude jedinstvena.

 

Kontakt: 

Telefon: 021 546 552

Mobilni: 063 540 298

Mail: office@creativeprints.com

Radno vreme: od 08 do 19 časova

Lokacija: Jugoslovenske armije 11, Bačka Palanka (pored hotela Fontana)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here