Нова онлине продавница у Србији – Autohub.rs нуди више од 700.000 делова за аутомобиле

Autohub је ново главно место за продају резервних делова за путничка и комерцијална возила

1430

Сви знамо да вожња аутомобила у данашње време није само задовољство већ пре свега потреба. Највећа “мука” сваког возача јесу потенцијални кварови, као и тренутак када је време за редовно одржавање аутомобила, на пример мали или велики сервис, замена сета квачила, делова трапа или делова кочионог система. Резервни делови могу бити скупи, а често се дешава и да их је тешко набавити.

Како и где пронаћи квалитетне делове, коме се осим свом механичару обратити за помоћ?

Последње две године су, услед ограничене могућности кретања и боравка у затвореном простору, биле кључне за експанзију електронске трговине у готово свим сферама живота, па тако и у аутомобилској индустрији. Али, колико је заиста куповина резервних делова за аутомобиле путем интернета поуздана у Србији? До пре неколико година резервне делове сте путем интернета могли да купите само преко огласа. Када купујете преко огласа купујете углавном од физичког лица, не постоји гаранција и могућност поврата уколико се испостави да део није одговарајући. Међутим, недавно су се на нашем тржишту појавиле праве интернет продавнице ауто делова иза којих стоје регистрована правна лица и које вам омогућавају да остварите сва права прописана у Закону о заштити потрошача. Једна од најбољих таквих продавница је www.autohub.rs

За разлику од конкуренције на тржишту продаје ауто делова, AutoHUB корисницима поред делова прописаних од стране брендова аутомобила, нуди и корисничко искуство за које је задужен тим са вишегодишњим радом у е-цоммерце сектору.

 

Autohub је основала компанија Инфостуд која постоји више од 20 година и која је лидер у иновацијама у области интерент пословања на домаћем тржишту. Неки од сајтова ове компаније, које сте сигурно имали прилике да користите, су Послови Инфостуд, Половни Аутомобили, Интернет Продаја Гума, 4 Зида, Осигураник… Као што су Половни Аутомобили заувек променили начин на који се у Србији продају и купују коришћена возила, а Интернет Продаја Гума увела ценовну транспарентност на тржишту гума, мисија Autohub-а јесте да возачима у Србији олакша куповину резервних делова.

У оквиру интернет продавнице Autohub можете пронаћи све што вам је потребно за ваш аутомобил у оквиру асортимана који се састоји од преко 700.000 искључиво нових резервних делова за путничка и лака комерцијална возила. Поред резервних делова, на овој интернет продавници можете пронаћи велики избор уља и течности, алата, гума, фелни и разне додатне опреме. Тим који ради на развоју Autohub-а се свакодневно труди да олакша и поједностави процес наручивања делова. Најбржи начин да дођете до делова који су вам потребни јесте да преко 4 филтера који се налазе на врху насловне странице одаберете возило за које вам је потребан резервни део, затим одаберете категорију којој тај део припада, на пример кочиони систем – кочионе плочице, и након тога тај део додате у корпу, одаберете начин плаћања и упишете адресу за доставу. Када купујете делове преко интернет продавнице Autohub можете их платити поузећем, авансно или платном картицом. Испорука делова се врши путем курирске службе, на територији целе Србије. Просечно време испоруке је један до два радна дана од дана када сте наручили делове. Испорука за све поруџбине чија је вредност виша од 7.000 динара.

Уколико вам је приликом одабира резервног дела потребна помоћ или препорука Autohub је обезбедио стручну корисничку подршку, искусне продавце резервних делова и бивше ауто-сервисере који ће Вам помоћи да одаберете најбољи део за своје возило. Продавце Autohub-а можете позвати сваког радног дана од 8 до 16 часова, број телефона је 024 555 111, можете им писати путем чета на сајту или им можете послати поруку путем друштвених мрежа.

Када се возачи одлуче да купује резервне делове на овај начин они остварују значајне предности. Прво, интерент продавнице немају трошкове физичких објеката и самим тим су у могућности да купцима понуде ниже цене. Друго, интернет продавнице су отворене 24 сата, 7 дана у недељи. Можете обавити куповину када вама одговара, са места које вама одговара. Треће, интернет продавнице су у могућности да у оквиру своје понуде обједине велики број артикала и тако купцима да омогуће велики избор различитих нивоа цена и квалитета, више него било који механичар или мала, локална продавница делова. Четврто, када купујете било шта путем интернета, па и ауто-делове, уколико вам то из било ког разлога не одговара, по закону имате право да тај део вратите, наравно уколико део нисте уградили, користили, или оштетили амбалажу. Када део вратите, имате право на повраћај новца или замену.

У понуди интернет продавнице Autohub налазе се следеће категорије производа:

• Гуме
• Уље и течности
• Ауто електрика
• Делови мотора
• Систем за одвод издувних гасова
• Систем за паљење
• Сензори, релеји и управљачке јединице
• Каросерија
• Вешање и рамена
• Сyстем за снабдевање горивом
• Осветљење
• Грејање и вентилација
• Заптивачи и заптивни прстенови
• Алати и опрема
• Ауто козметика

Дакле, уместо да трошите време на обиласке продавница половних или нових ауто-делова, проверену и сигурну куповину можете обавити из своје фотеље на сајту www.autohub.rs 


Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here