Mitrović i sin – Servis i delovi za vašeg ljubimca

2043

Firma “Mitrović i sin“postoji više od 30 godina i bavi se autoservisom putničkih i teretnih vozila i dijagnostikom vozila. U sklopu firme se nalazi maloprodaja i veleprodaja rezervnih delova za teretna i putničika vozila. Firma posluje od 1980. godine što je garancija kvaliteta rada i dugogodišnjeg poverenja kupaca, što govori da je ovo pravo mesto za vaš automobil.

„Našim kupcima nudimo širok asortiman originalnih rezervnih delova za teretni i komercijalni program vozila.“

Dragoceno iskustvo i profesionalnost koje posedujemo, izdvajaju nas od ostalih. Naš servis uspešno posluje dugi niz godina i ima stručne kadrove koji prate svetske trendove i inovacije u industriji teretnih vozila kao i nove sisteme za dijagnostiku koji su neophodni za brz i efikasan rad.

*Mitrović i sin je prodavac Trigano prikolica u saradnji sa X TIM Logistic iz Bačke Topole koja je zastupnik za prodaju za Srbiju. 

Grupacija Trigano je lider  u proizvodnji  i prodaji autoprikolica u Evropi. Godišnje proizvede oko 120.000 prikolica izrađenih od najkvalitetnijih materijala različitih nosivosti. Trigano prikolice su se istakle po kvalitetu kako na Evropskom tržištu, tako i na domaćem tržištu.

Trigano prikolice su lake auto prikolice, praktične za svakodnevnu upotrebu, prema evropskim standardima.

Jednostavna upotreba, visoka stabilnost, veliki izbor dodatne opreme, kao i jednostavna i brza montaža dodatne opreme neki su od prednosti Trigano prikolica. Visoka čvrstoća i trajnost prikolica obezbeđene su zavarenim ramom šasije, za sve naše modele prikolica. Ojačana zavarena V ruda, je kao i šasija u potpunosti zaštićena procesom toplocinkovanja.

Kod svih PID modela prikolica, je omogućeno lako skidanje prednje i zadnje stranice, ali i demontiranje bočnih stranica. Na taj način prikolica postaje platforma. Vezivanje tereta je obezbeđeno držačima u podu prikolica, ili držačima zavarenih sa spoljne strane šasija ili unutra.

Prednost je i u ponudi svih rezervnih delova za Trigano prikolice, kao i brzom otklanjanju eventualnih reklamacija. U zavisnosti od potreba naših kupaca, preporučujemo adekvatan model prikolice.

Uverite se u kvalitet i funkcionalnost Trigano prikolica.

-Kupovinom prikolice oslobođeni ste 3 godine tehničkog pregleda i imate dve godine garancije na kupljenu prikolicu.

Svaka prikolica je atestirana, na osnovu evropske homologacije: e2*2007/46*0195*11 i e2*2007/46*0200*12. Ova homologacija je potvrđena za naše tržište, od strane Agencije za bezbednost saobraćaja, u obliku Uverenja o usklađenosti tipa (PC10ВУ0033, РС10ВУ0034).

Zahvaljujući našem ozbiljnom načinu poslovanja, možete računati na pravi izbor modela i brzu isporuku. Zahvalni smo vam na ukazanom poverenju, cilj nam je da kupac uvek bude zadovoljan.

*Rezervni delovi

Jedino originalni rezervni delovi garantuju rentabilnost i dugovečnost vašeg vozila. Kod „Mitrović i sin“-a svi originalni delovi poseduju garanciju.

Kupovinom originalnih delova stičete prednost po pitanju kvaliteta, tehničke ispravnosti vozila i pasivne sigurnosti. Poboljšajte vaš način uspešnog poslovanja uz kvalitet originalnih rezervnih delova koje možete kupiti u „Mitrović i sin“.

*Teretni komercijalni i putnički program

Savremeno poslovno okruženje i rokovi koje ono nameće zahtevaju pouzdanog partnera koji će poštovati vaše vreme, razumeti vaše potrebe, učiniti poslovanje bezbednim, temeljnim, a samim tim bržim i uspešnim.

„Mitrović i sin“ je specijalizovan za dijagnostikovanje, nabavku originalnih rezervnih delova, otklanjanje kvarova, redovno servisiranje i održavanje vaših putničkih, kombi i teretnih vozila.

 

„Vaše je da dovezete vozilo u servis Mitrović i sin, sve ostalo je naša briga.“

 

Adresa:

Autoservis: Branka Bajića 77, Obrovački put, Bačka Palanka – Pogledaj na MAPI

Prodavnica: Svetozara Markovića 9a, Bačka Palanka – Pogledaj na MAPI

Kontakt:

Tel: 021751461, Mob: 0652751898

Email: [email protected]

Web sajt: mitrovicisin.co.rs

Instagram: mitrovicsin.bp

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 08 do 16 časova
Subota: 08 do 13 časova

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here