„Амбијент“ – Грађевинска решења и декоративне технике за ваш дом

4017

Фарбара Амбијент нуди широк избор материјала, алата и опреме за молерско-фасадерске и гипсарске радове. Осим тога продају вијчану робу, расвету и још много тога.


Фарбара „Амбијент“ поседује микс машине „Bekament“ и „Helios“ и праве унутрашње и спољашње боје из њихових тон карти. У њиховој понуди се налазе и фасадне боје и фасаде фирмеWeber“, „Helios“ и „Irkom“ садолини, уљани и акрилни емајли.

farbara ambijent bačka palanka (1)

Фарбара „Амбијент“ важи за лидера у својој бранши. Дугогодишње радно искуство стекли смо својим преданим радом и тежњом да Вама пружимо најбољу могућу услугу.

Миксовање боја за кречење унутрашњих зидова или фасаде куће, као и њихов приказ у стварном простору једна је од посебних погодности фарбаре “Амбијент”. У својој понуди за Вас смо припремили велики спектар боја. Можете сами одабрати или дозволити нама да Вам препоручимо миксовање одредјених боја. Боје су предвидјене за фарбање како ентеријера тако и екстеријера.

Из понуде се истиче:

1. Декоративне технике

Нудимо премазе за унутрашњи и спољашњи простор за декорацију и заштиту зидова и плафона различитих састава. Можете наћи све од импрегнација, глет маса и унутрашњих зидних боја до декоративних премаза у широком спектру нијанси, боја за специјалне намене, биоцидних препарата, фасадних боја, малтера и боја за бетон.

Фарбара „Амбијент“ је овлашћени продавац „HELIOS“ производа.

Човек је одувек у потрази за заштитом од природних непогода. Ова потреба се временом развила у потребу за удобношћу. У трагању за решењем, бринући о природи, у нашу понуду увели смо „BEKATHERM“ фасадне системе који обезбеђују дуготрајну и поуздану заштиту пословних и стамбених објеката, удобност и топлину који кућу претварају у дом. Енергетска ефикасност „BEKATHERM“ система смањује трошкове и позитивно утиче на животну средину. Врхунски квалитет, потврђен ЕТА сертификатом обезбеђује и до 25 година гаранције.

2. Tапете

Tапете „EXELLENCE“ за дечије собе могу да се перу, једноставно се лепе, лепак се наноси на зид, а скидају се без квашења и стругања.

  • Изузетно периве тапете. Могу се прати мокрим сунђером и благом сапуницом.
  • Добра постојаност боја при излагању сунчевој светлости
  • Лепак се наноси на тапету

Све што Вас занима у вези хидроизолације, фасада за кућу, боја за фарбање аута фарбара „Амбијент“ може да Вам понуди. Код нас можете пронаћи велики избор лакова за камен, мермер и циглу, разређивача за убрзавање и успоравање сушења, боја за пловне објекте, каде и плочице, гитова, лепкова, гипс картон плоча.

3. Боје и лакови

Непрестано улажемо у истраживање тржишта и потреба купаца, како би наша линија производа била допуњена новим производима који прате жеље и захтеве наших купаца.

farbara ambijent bačka palanka

4.Фасаде

Сложићете се да је фасада неизоставна као естетски и изолациони елемент вашег објекта. Њена боја и изглед могу вас одушевити или разочарати. Може вас исто тако угрејати или расхладити када је то потребно. Да бисте били одушевљени и „таман“ загрејани, морате водити рачуна о квалитету. Зато за вас имамо читав спектар изузетних фасадних боја, малтера, лепкова за термоизолацију, основних премаза и осталих додатака за фасадни систем.

5. Изолације

farbara ambijent bačka palanka

  • Фасаднио ЕПС
  • „XPS“ (Стиродур)
  • Грађевински ЕПС

„Проверите зашто смо најтраженији“

Ваша фарбара „Aмбијент“

Ambijent-bačka palanka- farbara

Koнтакт:

Телефон: 021/6041-811

Мобилни: 064/1319-822

Веб-сајт: https://ambijent-store.business.site/#summary

Aдресa:

Дунавска обала 146, 21400 Бачка Паланка

Радно време:

Радним данима oд 07:00 дo 19:00 часова

Суботом oд 08:00 дo 15:00 часова

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here