Farbara „Ambijent“ – Građevinska rešenja i dekorativne tehnike za vaš dom

2161

Farbara Ambijent nudi širok izbor materijala, alata i opreme za molersko-fasaderske i gipsarske radove. Osim toga prodaju vijčanu robu, rasvetu i još mnogo toga.

Farbara „Ambijent“ poseduje miks mašine Bekament i Helios i prave unutrašnje i spoljašnje boje iz njihovih ton karti. U njihovoj ponudi se nalaze i fasadne boje i fasade firme Weber, Helios i Irkom sadolini, uljani i akrilni emajli.

farbara ambijent bačka palanka (1)

Farbara „Ambijent“ važi za lidera u svojoj branši. Dugogodišnje radno iskustvo stekli smo svojim predanim radom i težnjom da Vama pružimo najbolju moguću uslugu.

Miksovanje boja za krečenje unutrašnjih zidova ili fasade kuće, kao i njihov prikaz u stvarnom prostoru jedna je od posebnih pogodnosti farbare “Ambijent”. U svojoj ponudi za Vas smo pripremili veliki spektar boja. Možete sami odabrati ili dozvoliti nama da Vam preporučimo miksovanje odredjenih boja. Boje su predvidjene za farbanje kako enterijera tako i eksterijera.

Iz naše ponude ističemo:

 

1. Dekorativne tehnike

Nudimo premaze za unutrašnji i spoljašnji prostor za dekoraciju i zaštitu zidova i plafona različitih sastava. Možete naći sve od impregnacija, glet masa i unutrašnjih zidnih boja do dekorativnih premaza u širokom spektru nijansi, boja za specijalne namene, biocidnih preparata, fasadnih boja, maltera i boja za beton.

Farbara „Ambijent“ je ovlašćeni prodavac HELIOS proizvoda.

Čovek je oduvek u potrazi za zaštitom od prirodnih nepogoda. Ova potreba se vremenom razvila u potrebu za udobnošću. U traganju za rešenjem, brinući o prirodi, u našu ponudu uveli smo BEKATHERM fasadne sisteme koji obezbeđuju dugotrajnu i pouzdanu zaštitu poslovnih i stambenih objekata, udobnost i toplinu koji kuću pretvaraju u dom. Energetska efikasnost BEKATHERM sistema smanjuje troškove i pozitivno utiče na životnu sredinu. Vrhunski kvalitet, potvrđen ETA sertifikatom obezbeđuje i do 25 godina garancije.

 

2. Tapete

Tapete EXELLENCE za dečije sobe mogu da se peru, jednostavno se lepe, lepak se nanosi na zid, a skidaju se bez kvašenja i struganja.

  • Izuzetno perive tapete. Mogu se prati mokrim sunđerom i blagom sapunicom.
  • Dobra postojanost boja pri izlaganju sunčevoj svetlosti
  • Lepak se nanosi na tapetu

Sve što Vas zanima u vezi hidroizolacije, fasada za kuću, boja za farbanje auta farbara „Ambijent“ može da Vam ponudi. Kod nas možete pronaći veliki izbor lakova za kamen, mermer i ciglu, razredjivača za ubrzavanje i usporavanje sušenja, boja za plovne objekte, kade i pločice, gitova, lepkova, gips karton ploča.

3. Boje i lakovi

Neprestano ulažemo u istraživanje tržišta i potreba kupaca, kako bi naša linija proizvoda bila dopunjena novim proizvodima koji prate želje i zahteve naših kupaca.

farbara ambijent bačka palanka

4. Fasade

Složićete se da je fasada neizostavna kao estetski i izolacioni element vašeg objekta. Njena boja i izgled mogu vas oduševiti ili razočarati. Može vas isto tako ugrejati ili rashladiti kada je to potrebno. Da biste bili oduševljeni i „taman“ zagrejani, morate voditi računa o kvalitetu. Zato za vas imamo čitav spektar izuzetnih fasadnih boja, maltera, lepkova za termoizolaciju, osnovnih premaza i ostalih dodataka za fasadni sistem.

5. Izolacije

farbara ambijent bačka palanka

  • Fasadni EPS
  • XPS (Stirodur)
  • Građevinski EPS

 

Instagram profil:

View this post on Instagram

Dekorativne tapete..

A post shared by Ambijent Backa Palanka (@ambijentbackapalanka) on

„Proverite zašto smo najtraženiji“

Vaša farbara „Ambijent“

Ambijent-bačka palanka- farbara

Kontakt

Tel: 021/6041-811

Mobilni: 064/1319-822

Web sajt: https://ambijent-store.business.site/#summary

Adresa:

Dunavska obala 146, 21400 Bačka Palanka

Radno vreme:

Radnim danom od 07:00h do 19:00h

Subotom od 08:00h do 15:00h

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here