Finalna rasprodaja u butiku Andjela

1458

Butik Anđela je mesto namenjeno devojkama i mladim poslovnim ženama koje prate najnovije svetske modne trendove. Nalaze se u ulici Jugoslovenske armije 15 u Bačkoj Palanci i njihove modele karakteriše moderan dizajn, kvalitet materijala i izrade po pristupačim cenama.

Sniženje – totalna rasprodaja u butiku Andjela.

Možete kupiti kožne cipele, patike i čizme na sniženju  od 30 do 70%, zimske perjane jakne, kapute i bunde na popustu od 20 do 40%. Haljine, bluze, pantalone, košulje i sakoi su na sniženju od 30 do 50%.


U butik Andjela stigla je nova prolećna kolekcija! 


-Osim bogate ponude svakodnevnih, večernjih i ekskluzivnih haljina, košulja i bluza, pantalona i farmerki, jakni i kaputa, čizama i cipela, kod nas možete naći i modne detalje poput kaiševa, šalova, kapa, rukavica i torbi koji će upotpuniti vaš izgled.

Ono po čemu se butik Andjela ističe na našem tržištu je vrhunska italijanska garderoba i obuća u kojoj ćete uvek biti primećene. u butiku Andjela svaki mesec je nešto izdvojeno iz ponude po posebnoj ceni.

U asortimanu butika Andjela može se naći: 

  • izuzetno kvalitetna kožna obuća za sve prilike
  • kaputi i jakne od finih italijanskih materijala sa prirodnim krznom
  • elegantne haljine svih dužina i modernih dezena
  • košulje i pantalone za sve poslovne dame
  • male i velike ženske torbe koje idu uz sve odevne kombinacije

Uz pristupačne cene nudimo vam mogućnost odloženog plaćanja, karticama, kao i velika sezonska sniženja i mogućnost akcijske prodaje. Zato, posetite nas i uverite se!

Butik Andjela svoju kompletnu kolekciju, rasprodaje i aktulenosti deli svakodnevno na svom instagram profilu, zato ih zapratite i uvek budite u toku – butik_andjelabp

Radno vreme butika Andjela je svakog radnog dana od 09 do 20 časova i subotom od 09 do 16 časova.

P…..S…. fashion

Stigla je i nova kolekcija u P…..S….fashion  butik u Bačkoj Palanci, a radi čišćenja polica i ovde možete naći dobre komade na sniženju. PS fashion se nalazi u Uskoj ulici, tj.  u Ulici Milana Kurepe 15.

Modna marka P…..S….fashion već više od 20 godina za pripadnice lepšeg pola predstavlja omiljen izbor kad je odevanje u pitanju. Nudeći najraznovrsniji izbor stilova garderobe i aksesoara, zauzima sve popularnije mesto ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama širom regiona.

Nova kolekcija P…..S….fashion odiše prolećnim bojama, laganim i prijatnim materijalima i modelima koji će stojati svakoj ženi. Zapratite ih na instagramu radi više aktuelnosti – psfashionbp

Radno vreme butika P…..S….fashion je svakog radnog dana od 09 do 20 časova i subotom od 09 do 16 časova. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here