Нове акције у Касици С у јуну- Акцијска понуда

38189

Почетком 2013. године отворен је први малопродајни објекат Касица С са визијом да просечну породицу приближе „домаћој“ продавници, а трговинску област својој породици.


Мењали су асортиман, изглед продавница и унутрашњу организацију, док се није пронашао рецепт за обострано задовољство. Данас, ланац Касица С има 32 продавнице на територији Војводине, 106 запослених и много нове робе у понуди.

Акција у малопродајним објектима Касице С

Оно што је новина је да је Касица С од јула месеца проширила понуду својих робних марки Равница и Скај. Програм Равница је проширен и сада у понуди имају своју паленту, гриз, кукурузни гриз, кукурзно брашно, омекшиваче, течне сапуне, кокосово брашно, пиринач и какао. Робна марка Скај је проширена за Мoко програм течних сапуна, омекшивача и детерџената за ручно прање судова.

Погледајте шта је истакнуто из понуде у јуну месецу у Касици

Током свих ових година, а сигурно и оних који следе, оснивачи су одржали дух породичне фирме, остали скромни у својим жељама и увек доступни својим потрошачима, чији број из дана у дан расте.

Посетите малопродајне објекте Касица С како би се уверили да је њихов асортиман брижљиво одабран како би се постигао најбољи могући однос цене и квалитета!

Најповољнија куповина је у Касици С

Када идете у продавницу, важно је да целу куповину обавите на једном месту како би сачували драгоцено време. Дисконт Касица С управо то сматра једном од својих мисија.

Шта је то све потребно једном дому? Ту су наравно храна, пиће и кућна хемија. У Касици С по изузетно повољној цени можете набавити тестенину, конзервирану храну, млечне производе, зимницу, слаткише, алкохолна и безалкохолна пића и још много тога.

За хигијену не морате да бринете, јер у понуди стоје многобројни детерџенти, течности за прање стакала, омекшивачи, сапуни, прашак за веш и још много тога. Идеја Касице С је да се на тржишту издвоји као једина продавница која ће вашој породици обезбедити апсолутно све што вам је потребно, а да притом не потрошите велику количину новца.

Локације и радно време продавница Касице С у Општини Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац:

Бачка Паланка

  • Краља Петра Првог 15/5  понедељак-субота: 7-20 , недеља 7-12 часова

Kasica S

  • Југословенске армије 52  понедељак-субота: 7-20 , недеља 7-12 часова

  • Шафарикова 89, понедељак-петак: од 07 до 20 часова и недељом од 07 до 12 часова.

  • Мичуринова 2, понедељак-петак: 7-20, субота 7-17, недеља 7-12 часова

  • Краља Петра Првог 53-55,  понедељак-петак: 7-20, субота 7-17, недеља 7-12

Kasica S

  • Краља Петра Првог 86,  понедељак-петак: 7-20, субота 7-17,  недеља 7-12

Челарево

  • Маршала Тита 3-  понедељак-петак: 7-20, субота 7-17, недеља 7-12 часова

Бач

  • Југословенске Армије ББ (аутобуска станица) понедељак-субота: 7-20, недеља 7-12 часова

Бачки Петровац

  • Коларова 29,  060 -50-30-336  понедељак-субота: 7-20, недеља 7-12 часова

Касица С може да се похвали и друштвено одговорним понашањем. Наиме, пратећи потребе својих суграђана оснивачи се труде да буду део већине догађаја у градовима у којима имају продавнице, учествују у разним манифестацијама, помажу деци, пензионерима и инвалидима, спонзори су дечијим спортским такмичењима, установама и екскурзијама.

SKY – Наша робна марка

Наша мисија да просечну породицу приближимо домаћим произвођачима је дала и своје прве велике и видљиве резултате. Креирали смо нову робну марку под називом Sky која је намењена продаји у нашим продавницама и креирана је по жељи и мери наших купаца. Sky производи укључују шампоне за косу, течне сапуне,детерџенте за судове и омекшиваче различитих мириса. Производе се у Србији, у фабрици која постоји више од 20 година. Сви производи су контролисаног квалитета и по супер ценама.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here