Novo u prodavnici Kormoran – PET SHOP!

Ne morate više da idete do većih gradova ili da poručujete preko interneta proizvode za kućne ljubimce

728

Prodavnica Kormoran, koja se nalazi u Šafarikovoj 43 u Bačkoj Palanci, je prateći želje potrošača proširala svoj asortiman programom za kućne ljubimce.


Kormoran je porodična firma osnovana 1998. godine, a sve ove godine kupci su joj poklonili poverenje. Asortiman prodavnice je veoma obiman, sadrži kompletnu ponudu lovačke i ribolovačke opreme, oružja, municije, pirotehnike.

                Novo u Kormoranu – PET SHOP                    

Ne morate više da idete do većih gradova ili da poručujete preko interneta proizvode koje niste u mogućnosti da vidite pre kupovine. Dođite i sami izaberite ono što Vaš kućni ljubimac zahteva.

Obezbedili su veliki izbor hrane za pse i mačke i to renomiranih brendova. Hranu za pse možete kupiti po povoljnim cenama i u manjim količinama i to proizvođača: Trainer, Royal Canin, Hills, Kudo, Reno, Premil, Pedigree, Happy Dog i druge . Za mačke su tu: Whiskas, Monge, Trainer, Hosers, Reno, Golden Cat i mnoge.

Pored velikog izbora hrane, koja je lako svarljiva za kućne ljubimce, u ponudi su i razne poslastice zanimljivih oblika i boja, kojima možete nagraditi svoje kuce i mace.

U Kormoran Pet Shopu može se naći i kvalitetna hrana za manje životinje poput ribica, kunića, hrčaka i ptica, kao i kavezi za ptice i glodare.

                 Za sve odgajivačnice specijalne cene i posebni uslovi plaćanja                   

Ljubitelji akvaristike u asortimanu Pet shopa mogu pronaći veliki izbor opreme i dekorativnih elemenata za akvarijume.

Ono što izdvaja ovaj Pet shop jeste veliki izbor kozmetike za ljubimce. Odaberite savršen šampon, četku ili šešalj, pa kada sredite pse za šetnju, a ovde možete pronaći i odlične povodce u raznim bojama i modelima, za sve vrsta pasa.

U ponudi su pelene za pse i mačke, koje su poslednjih godina veoma popularne i praktične, a pored toga možete izabrati i toalete i ležaljke za mace, kao i ležaljke i korpe za kuce i to veoma pratkičnog oblika, od kvalitetnih materijala, kako bi vašim ljubimcima bilo udobno i čisto.

Ako planirate da putujete i želite da vodite i ljubimca sa sobom, obavezno posetite Kormoranov Pet shop, gde možete pronaći veliki izbor transportera, koji su sigurni, udobni i pažljivo odabrani za ponudu potrošačima.

 

Kormoran se bavi i organizovanjem proslava i izvođenjem vatrometa, pa u asortimanu imaju i kompletnu ponudu pirotehničkih sredstava (vatrometi, petarde i dr.).

U okviru firme Kormoran, posluje i DOO Kormoran B.P. koja se bavi isključivo lovnim turizmom. Od 2015. godine svake godine beleže porast broja lovaca koji dolaze u Srbiju. Svi koji žele doživljaje u lovnom turizmu i ugođaj, mogu da se jave vlasniku Kormorana, Bačkopalančaninu Davoru Beliću, koji se i sam aktivno bavi lovom i ribolovom.

Putem sajta www.kormoran.rs možete poručiti sve što Vas interesuje od opreme za lov i ribolov, kao i od pirotehničke opreme. Poštarina je fiksna i iznosi 250 rsd za proizvode do 2 kilograma težine. Proizvodi se šalju postexpress-om.


Adresa:

Šafarikova 43, 21400 Bačka Palanka, pogledaj na MAPI kako da dođeš do njih

Kontakt:

Telefon: 065/ 454 0 454

Facebook: Kormoran.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here