Гардеробу и модне детаље из НоНо Клуба деца обожавају

1813

Ноно Kлуб, који се налази у Бачкој Паланци, у Улици Академика Милана Курепе, је бутик намењен деци од 0 до 16 година и нуди велики избор играчака и одеће за децу. Бачкопаланчани већ годинама купују у овом бутику и већ је добро познато да се овде може наћи одлична понуда модерне и квалитетне гардеробе.

У нашем асортиману имамо гардеробу домаћих брендова, високог квалитета међу којима су: Nono Club, Twins, Exit, Kinder, Play Fashion, Wurm, Nice, Tcr, Koly, My Baby, патофне Михајло.

Уз праћење свих трендова које данас намеће тржисте, Twins одржава свој стил и стандард у квалитету и изгледу гардеробе, који је примерен и достојан његових младих корисника.

Колекције у понуди овог бутика карактерише дизајнерска разноврсност, велик избор боја и модела за све прилике што задовољава захтеве родитеља и укус младих потрошача. 

– А за наше девојчице имамо велики избор квалитетних шналица, гумица за косу, разних тракица, као и капа за дечаке и девојчице и свашта што ће ваши клинци обожавати.

– Трудимо се да правимо увек такав избор наше понуде који би задовољио укус ваших малишана. У понуди имамо увек одећу по последњим трендовима и увек стављамо фокус на то да роба коју продајемо буде од квалитетних материјала и удобна за носити.

Бутик Ноно Клуб налази се на адреси Милана Курепе 1. Радно време је од 9 до 20 часова. Можете их наћи на Инстаграму no-no-bp, као и на Фејсбуку No-No Bačka Palanka.

Koонтакт телефон: 065/80 60 604

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here