Zlatara Široka – uvek je pravo vreme za poklon

16302

Učeći od starijih generacija, sa ljubavlju stvaramo svaki komad zlatnog nakita već četrdeset godina unazad. Sa velikom pažnjom na detalje kreiramo prava mala remek dela ručne izrade.

Unikatan dizajn i fina izrada našeg nakita, koji je dizajniran da zadovolji sve zahteve, od onih klasičnih do modernih, od svakodnevnih do nakita za specijalne prilike, uneće lepotu u Vaš život.

Zlatara Široka - uvek je pravo vreme za poklon

Strast za nakitom i ljubav prema finom zanatu se odražava u svakom prstenu, minđušama, burmama, ogrlicama ili narukvicama koje izađu iz naše radionice.

Tu smo za sve Vaše želje i zamisli, koje možemo zajedno kreirati i realizovati, a takodje i za sve vrste popravki i održavanja vašeg nakita.

Posetite nas, i uverite se u generacijsko iskustvo majstora i proverite zašto nam već godinama naši kupci ukazuju poverenje.


Zlatara Široka

Nudimo Vam veliki izbor zlatnog nakita: burme, vereničko i klasično prstenje, ogrlice, narukvice, minđuše od belog i žutog zlata po najpovoljnijoj ceni.

Vršimo otkup zlata, dukata, zubnog zlata, kao i srebra i bavimo se popravkom svih vrsta zlatnog nakita, a takođe ga i čistimo za vas. Kod nas možete pronaći i zlatni nakit za najmlađe, narukvice od kaučuka, kao i srebrne minđuše i narukvice.

https://www.instagram.com/p/B-MfodlBgh-/

Satovi nikada ne izlaze iz mode

U našoj prodavnici očekuje Vas širok izbor satova najpoznatijih svetskih brendova. Zakoračite u čarobni svet časovničarstva i modnih detalja i u prijatnom ambijentu priuštite sebi nezaboravno šoping iskustvo.

U svom programu imamo i narukvice za satove od različitih materijala: kože i silikona, a radimo i servis satova i obezbeđujemo vam sve potrebne delove.

Venčanje je slavlje ljubavi, a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.

Nudimo Vam veliki izbor modela klasičnih burmi, burmi od belog, žutog, crvenog zlata, dijamantirane burme, dvobojne burme, burme od kombinovanog zlata po vašoj želji.

Sve što vi zamislite kao krunu vaše ljubavi, mi možemo da napravimo po povoljnim cenama.

Zlato predstavljaja idealan poklon u najlepšim životnim trenucima, za rođendane, krštenja, venčanja ili mature. U našoj ponudi možete pronaći široku ponudu kvalitetnog nakita koji će obradovati vaše najdraže.

Kontakt telefoni:

Bačka Palanka: 0216043848

Novi Sad: 0216422438

Nalazimo se u: 

Bačkoj Palanci

Ulica Milana Kurepe br. 13

Pogledaj na MAPI 

U Novom Sadu

Železnička ulica br. 19 Pogledaj na MAPI

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here