Sjaj plus – Deo vašeg doma već 15 godina

Sjaj plus se bavi prodajom boja i lakova, fasada, a poseduju i kompletan asortiman za lepljenje pločica, gotove vodoperive boje, molerski alat, slavine i baterije

611

Sjaj plus postoji od 2008 godine na tržištu Bačke Palanke zahvaljujući poverenju kupaca koji su prepoznali kvalitet usluge koju ova prodavnica pruža. Nalaze se u Veselina Masleše 27, u Bačkoj Palanci, na putu prema Tikvari.


„Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na uspešnu saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima na teritoriji cele Vojvodine koji osete da se bavimo poslom koji volimo.“

Trudimo se da boje i lakovi, kao i propratni materijal, budu što boljeg kvaliteta zato sarađujemo sa velikim firmama i imenima kao što su: Nida, Cool, Chemmax, Marima, Bekament, Body, Body, Ceresit, Stilby, Rapid, Aqua San, Beorol,  itd.

-Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu.


Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima. Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite.

Sjaj plus se bavi prodajom boja i lakova, fasada, a poseduju i kompletan asortiman za lepljenje pločica, gotove vodoperive boje, molerski alat, slavine i baterije. Takođe u ponudi imaju i elektro materijal, utičnice, prekidače, sijalice. Auto program, gitovi, lakovi. Gipsani radovi (suva gradnja)

Sjaj plus ima sve što vam treba za preuređenje kuće ili stana.

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sve što vam je potrebno za kompletnu adaptaciju stambenog i poslovnog prostora.

U našem asortimanu imamo i široku ponudu proizvoda od stropora, i to: Plafonske obloge, 3D wall – zidne obloge, rustične grede i daske, ukrasne lajsne-ugaone, zidne, podne, gravirane, skrivači rasvete, imitacija kamena – Styro Stone, fasadne lajsne, prozorske klupice, nut profil, fasadni stubovi, stope i kapiteli, fasadne kocke i ukrasi, žardinjere, 3D slova.

Prilikom kupovine baterija ne treba pristati na kompromis, budući da su baterije deo kupatila, koji se najviše koristi i haba. Kvalitet baterija određuje otpornost na konstanto otvaranje i zatvaranje. Kvalitetne baterije mogu da izdrže oko 350000 ciklusa otvaranja i zatvaranja. Slavine mogu biti jednoručne i dvoručne. Jednoručne slavine se sve češće koriste u domaćinstvima, jer su veoma praktične. Pomeranjem ručice levo-desno se reguliše temperatura, dok se mlaz vode pojačava ili smanjuje podizanjem ili spuštanjem ručice. Baterije su dostupne u različitim dizajnima, stoga se lako uklapaju u svaki stil kuhinja ili kupatila.

Sjaj plus vam obezbeđuje besplatan transport robe na lokaciju, pri većim kupovinama, a takođe možete robu kupiti i na odloženo putem čekova.


Kontakt:

Telefoni: 060 6047164, 060 6047168, 021 6047 164

Email: sjajplus1@gmail.com

Adresa: Veselina Masleše 27, Bačka Palanka

Radno vreme:

Radnim danima: Od 08 do 19h

Subota: Od 08 do 16h

Zaprati Sjaj plus na facebooku: Sjaj Plus 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here