Uskoro se otvara Lidl u Bačkoj Palanci

Na 2.400 kvadratnih metara u glavnoj ulici

4068
Foto: Nedeljne novine

BAČKA PALANKA: Stanovnici Bačke Palanke imaće priliku da svakodnevno uživaju u jedinstvenom iskustvu kupovine – prva Lidl prodavnica otvoriće svoja vrata u četvrtak (04.11.), na adresi Kralja Petra Prvog 123.


Lidl tim Bačke Palanke, koji čini 30 novozaposlenih, dočekaće prve potrošače od 8 časova ujutru. Potrošači i u ovoj prodavnici mogu da očekuju odabran asortiman od oko 1.800 proizvoda, od čega je 600 od domaćih dobavljača, zatim brze kase, velike prolaze između rafova, asortiman neprehrambenih proizvoda i tematske nedelje u kojima su predstavljeni proizvodi i ukusi različitih svetskih zemalja.

Potrošači će u stalnoj ponudi Lidla moći da kupuju i proizvode novog brenda „S ljubavlju, domaće“ koje pored srpskog porekla, odlikuju visok nivo kvaliteta i specifična svojstva poput šumadijskog jogurta sa 4% mlečne masti.

Više od 40 domaćih firmi radilo je na izgradnji ove Lidl prodavnice, čija je ukupna površina oko 2.400 metara kvadratnih, uz više od 100 besplatnih parking mesta.

– Izgradnja prodavnice trajala je od marta ove godine, u dogovoru i saradnji sa lokalnom samoupravom, učestvovali smo u potrebnoj rekonstrukciji u okolini, kako bismo dodatno doprineli boljitku kvaliteta života stanovnika Bačke Palanke, a posebno naših komšija –  izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Lidl je delom finansirao izgradnju atmosferske kanalizacije, kao trajno i sigurno rešenje za odvođenje atmosferskih voda, budući da postojeći sistem otvorenog kanala nije bio u odgovarajućem funkcionalnom stanju. Pored sufinansiranja izgradnje atmosferske kanalizacije, Lidl je izvršio i rekonstrukciju stare pešačke staze u širini parcele na kojoj se prodavnica nalazi. Takođe, na parceli Lidl-a posađeno je 30 stabala lišćara, radi ulepšavanja i ozelenjavanja sredine.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za nove mame i njihove bebe u Bačkoj Palanci „Bebinu čarobnu kutiju“. U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Bačke Palanke, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, će obići patronažna sestra i doneti kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera, te se mole svi potrošači da nose maske i slušaju instrukcije kovid redara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here