„ЗАГА“- Од трудноће до краја школе, све за дете од главе до пете

6401

Бивша „Штрумфета„, а од недавно продавница „Зага“ је локална продавница коју већ десет година обожавају и деца и њихови родитељи. Сви Бачкопаланчани знају да је, сад већ бивша „Штрумфета“, увек била место са душом. Мала ушушкана радњица у Веселина Маслеше у којој сте могли да нађете све за своју децу. Продавница „Зага“ се преселила на нову локацију, у улицу Југословенске армије 76 у Бачкој Паланци.

Продавница је поред промене имена, знатно проширила и свој асортиман, а сада ћете моћи да уживате у куповини у локалу од 200м2 по одличним условима плаћања и повољним ценама.

Програм који нуди Зага: 

Играчке

Играчке за децу и бебе су важан део дечијег живота, а у „Заги“ можете пронаћи све за забаву својих малишана: едукативне играчке, звечке, гуралице, аутићи, плишане и гумене играчке, лего коцке, различите лутке, пушке, животиње, возила, мачеви, итд. Такође понуда дечијих књига је разнолика („Laguna“, „Vulkan“, „Euro book“), а у понуди се налазе и школски ранчеви и школски прибор.

Програм за бебе

Зага нуди комплетну бабy опрему, почев од првог дана живота детета. Овде можете пронаћи флашице, цуцле, портикле, прибор за храњење и козметику за децу. Такође имају леп избор столица за храњење, ноше, кадице за купање, постоља за купање, пешкириће, зимска и летња колица (марке: „Peg Perego“, „Hot Mom“, „Kika BOO“, „Cangaroo“, „CAM“, „Bertoni“). Понуда играчака за децу до годину дана је велика, и можете пронаћи глодалице, играчке за колица, ране едукативне играчке. Такође, у понуди имају и дечије креветиће, душеке и постељине.

Справе за забаву:

Оно што је Заги пружио нови и већи простор је могућност излагања и продаје крупног асортимана намењеног забави вас и ваше деце. У понуди имају трамболине, кућице за децу, тобогане, бициклове и базене свих величина.

Одећа

У Загиној понуди се налази дечија гардероба узраста од 0 до 14 година. Овде можете пронаћи комплет тренерке, дуксеве, мајице, кошуље, хаљине, хеланке, панталоне, дечији доњи веш, свечану одећу, капе, шалове и рукавице, патофнице и зепице, итд… 

Све на једном месту за Ваше дете!


Услови плаћања:

Плаћање на рате, чековима грађана, синдикална продаја, плаћање картицом, административна забрана.

Радно време:

Понедељак – петак: од 08 до 20 часова

Локација: Југословенске армије 76, Бачка Паланка

Контакт:

Teлефон: 021/750-771

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here