Salaš Gnjezdo: Vaš susret sa tradicijom, prirodom i dobrim ukusima

2790

BAČKA PALANKA: Smešten kraj samog puta prema Novom Sadu na 6 km od Bačke Palanke i graničnog prelaza Ilok (Republika Hrvatska), salaš Gnjezdo nalazi se u čistoj prirodi.

Rođendan u prirodi

Ukoliko su vam dosadile zabave u zatvorenom prostoru i tražite mesto gde ćete se osećati opušteno i konforno, a da to ne iziskuje puno novca, onda je salaš Gnjezdo pravo mesto za Vas. Na salašu „Gnjezdo“ moguće je organizovati sve vrste proslava za 50 do 100 ljudi. U okviru salaša na raspolaganju Vam je: roštilj, pečenjara, kotlić, oranija i tri velike kuhinje kako biste uživali u pravim ukusima tradicionalne domaće hrane, ali i voda, struja i internet kako bi se osećali potpuno konforno.

Za ljubitelje aktivne zabave, na salašu postoje tereni za tenis, košarku, odbojku, fudbal za velike i male igrače, a tu su i tobogan, igračke i neizbežna trambolina.

Za automobile postoji veliki parking i rasveta u celom dvorišnom prostoru. Kako ne bi bilo nikakvih iznenađenja, na salašu su poprskani krpelji.

Iznajmljivanje prostora salaša Gnjezdo za organizovanje proslava ili za Vaše lično opuštanje u prirodi košta od 6.500 dinara.

Odmor od gradske vreve na salašu Gnjezdo

Pored pomenutih pogodnosti, salaš poseduje centralni objekat za smeštaj 12 osoba (4 sobe). Sve sobe u objektu Salas Gnjezdo imaju popločano dvorište i frižider.

Na salašu Gnezdo prave najbolji salašarski doručak (slanina, kajmak, ajvar, proizvodi iz domaće organske bašta sa salaša).

Pored domaćih specijaliteta, gostima se pruža mogućnost da i sami pripremaju hranu po svom izboru, organizuju ručkove i proslave za svoje prijatelje i saradnike.

Prenoćište sa doručkom na salašu Gnjezdo:

  • po osobi košta 1.500 dinara,
  • u dvokrevetnoj sobi 2.500 dinara,
  • u Jovanovom čardaku za 5 osoba cena je 6.000 dinara.

Na salašu možete kupiti domaće sokove, pekmeze, džemove, suvenire…

U neposrednoj blizini, na 1km, nalazi se reka Dunav, na kojoj ljubitelji pecanja mogu da iskušaju svoje sposobnosti. Ljubitelji konja mogu da posete ergelu „Karađorđevo“.

Radno vreme salaša Gnjezdo:

od 07:00h do 23:00h svaki dan

Smeštaj na salašu Gnjezdo možete rezervisati

putem bookinga ili na telefon: 062/1792-279

Kako biste bili u toku sa aktuelnim dešavanjima, zapratite ih:

na facebook-u Salaš Gnezdo

i na Instagramu

“Dočekaćemo Vas sa osmehom, uz pesmu tamburaša i cvrkut lasta iz našeg Gnjezda!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here