Свечана сала Илић Арена у Бачкој Паланци

7777

Од 2009. године у свечаној сали „Илић Арена“ у Бачкој Паланци многи су обележили своје најбитније датуме прослава, рођендана, крштења и друго. Више од 10 година труде се да направе савршен спој традиционалног и модерног, како би сви догађаји били за памћење.


Свечана сала Илић Арене је пре две године потпуно реновирана. Садржи много декоративних елемената који употпуњују атмосферу и чине ваше прославе незаборавним.

Реновирана сала АРЕНА Илић

           ЗА СВЕ МЛАДЕНЦЕ ПОСЕБНЕ ПОГОДНОСТИ 

Велика сала располаже капацитетом до 400 особа и мала сала до 80 особа. Пратећи потребе тржишта и клијената, уређено је и двориште Илић Арене за све прославе на отвореном, а капацитет је до 150 особа.

У Илић Арени, уз мало декорације по вољи клијената, добија се венчање из бајке.

Двориште располаже са три прелепа летњиковца који пружају јединствен осећај уживања.  

У дворишту Илић Арена направљен је и кутак за децу, како би и њима свака прослава била занимљивија. Мала играоница на отвореном има много интересантних садржаја попут тобогана, прибора за цртање, бојање и још много других игрица за малишане. Овај кутак је наткривен па без обзира на време, игра се наставља.

У дворишту Арене Илић можете прославити и дечије рођендане, где деца проведу квалитетно време играјући се у играоници на отвореном, а комфорно двориште пружа угођај и старијима који могу да се опусте у прослави и истовремено прате активности деце која су им у видокругу. Двориште је затвореног типа, па тако прослави присуствују само позвани гости.

„Наш изазов је да са пуно љубави, креативности и професионализма све ваше жеље остваримо,  а једини циљ је да испунимо ваша очекивања“

Врхунска услуга коју пружа ова свечана сала и двориште на отвореном задовољиће и најзахтевније госте.

Илић Арена је идеална и за пословне ручкове, колегијуме, семинаре, јубилеје и друге пословне активности и прославе. Закуп термина се поштује, па тако клијенти који дођу ради посла имају свој мир и угодан простор за рад, па и дружење. Постоји могућност преноћишта.

Нoви летњиковац у реновираном дворишту АРЕНЕ Илић

У  Илић Aрени можете организовати и породични ручак и уживати у простору и времену који сте одвојили само за своје најмилије.

У понуди је широк избор хране, као и комбинација менија који вама највише одговарају.

Како би заокружили причу са прославама, да будући клијенти не лутају далеко, од сада се све може завршити на једном месту, када је у питању декорација простора. Како би ваш догађај био као из бајке у Илић Арени, агенција „Реци Да“ је ту да декорише сав пратећи програм попут балона, цветних аранжмана, цветних лукова и другог.

ДОБРО ДОШЛИ!

ВАША „ИЛИЋ АРЕНА“!

Koнтакт:

Адреса: Жарка Зрењанина бб, Бачка Паланка

Koнтакт телефони: 062/8232036   i   063/249006

Мејл: ilicarena1gmail.com

Радно време: 09 – 24 часова

Фејсбук: Arena Ilić

Инстаграм: arenailic

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here