Svečana sala Ilić Arena u Bačkoj Palanci

2248
Novi letnjikovac u renoviranom dvorištu ARENE Ilić

Od 2009. godine u svečanoj sali  „Ilić Arena“ u Bačkoj Palanci mnogi su obeležili svoje najbitnije datume proslava, rođendana, krštenja i drugo. Više od 10 godina trude se da naprave savršen spoj tradicionalnog i modernog, kako bi svi događaji bili za pamćenje.


Svečana sala Ilić Arene je pre dve godine potpuno renovirana. Sadrži mnogo dekorativnih elemenata koji upotpunjuju atmosferu i čine vaše proslave nezaboravnim.

Renovirana sala ARENA Ilić

           ZA SVE MLADENCE POSEBNE POGODNOSTI 

Velika sala raspolaže kapacitetom do 400 osoba i mala sala do 80 osoba. Prateći potrebe tržišta i klijenata, uređeno je i dvorište Ilić Arene za sve proslave na otvorenom, a kapacitet je do 150 osoba.

U Ilić Areni, uz malo dekoracije po volji klijenata, dobija se venčanje iz bajke.

   Dvorište raspolaže sa tri prelepa letnjikovca koji pružaju jedinstven osećaj uživanja.   

U dvorištu Ilić Arena napravljen je i kutak za decu, kako bi i njima svaka proslava bila zanimljivija. Mala igraonica na otvorenom ima mnogo interesantnih sadržaja poput tobogana, pribora za crtanje, bojanje i još mnogo drugih igrica za mališane. Ovaj kutak je natkriven pa bez obzira na vreme, igra se nastavlja.

U dvorištu Arene Ilić možete proslaviti i dečije rođendane, gde deca provedu kvalitetno vreme igrajući se u igraonici na otvorenom, a komforno dvorište pruža ugođaj i starijima koji mogu da se opuste u proslavi i istovremeno prate aktivnosti dece koja su im u vidokrugu. Dvorište je zatvorenog tipa, pa tako proslavi prisustvuju samo pozvani gosti.

„Naš izazov je da sa puno ljubavi, kreativnosti i profesionalizma sve vaše želje ostvarimo,  a jedini cilj je da ispunimo vaša očekivanja“

Vrhunska usluga koju pruža ova svečana sala i dvorište na otvorenom zadovoljiće i najzahtevnije goste.

Ilić Arena je idealna i za poslovne ručkove, kolegijume, seminare, jubileje i druge poslovne aktivnosti i proslave. Zakup termina se poštuje, pa tako klijenti koji dođu radi posla imaju svoj mir i ugodan prostor za rad, pa i druženje. Postoji mogućnost prenoćišta.

U Ilić Areni možete organizovati i porodični ručak i uživati u prostoru i vremenu koji ste odvojili samo za svoje najmilije.

U ponudi je širok izbor hrane, kao i kombinacija menija koji vama najviše odgovaraju.

Kako bi zaokružili priču sa proslavama, da budući klijenti ne lutaju daleko, od sada se sve može završiti na jednom mestu, kada je u pitanju dekoracija prostora. Kako bi vaš događaj bio kao iz bajke u Ilić Areni, agencija „Reci Da“ je tu da dekoriše sav prateći program poput balona, cvetnih aranžmana, cvetnih lukova i drugog.

DOBRO DOŠLI!

VAŠA „ILIĆ ARENA“!

Kontakt:

Adresa: Žarka Zrenjanina bb, Bačka Palanka

Kontakt telefoni: 062/8232036   i   063/249006

mail: ilicarena1gmail.com

Radno vreme: 09 – 24 časova

Facebook: Arena Ilić

Instagram: arenailic

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here