ANIMA-VET: Da vaš ljubimac bude u sigurnim rukama

Obezbedite Vašem ljubimcu najbolju negu.

1892

BAČKA PALANKA: U Bačkoj Palanci od nedavno radi veterinarska ambulanta Anima-vet, čiji je vlasnik Drago Benić, iskusni veterinar sa dugogodišnjom praksom u lečenju kućnih ljubimaca, pre svega ljubitelj životinja, stručnjak u svom polju delovanja koji će vašim ljubimcima pružiti maksimalnu uslugu.


Veterinarska ambulanta Anima-vet nalazi se u centru grada i može se pohvaliti činjenicom da poseduje neophodno znanje i opremu za potpunu brigu o vašem ljubimcu.

Od samog osnivanja veterinarske ambulante Anima-vet postavljen je jasan cilj, a to je da gradimo poverenje i sa velikim zadovoljstvom učestvujemo u očuvanja zdravlja vaših kućnih ljubimaca uz pristupačnu cenu i garantovan kvalitet.

Trudimo se da optimalnim odnosom cene i kvaliteta usluge zadovoljstvo naših klijenata bude potpuno!

Anima-vet pruža široki spektar usluga za obezbeđivanje preventive i zdravlja vaših malih krznenih drugara. Sa toplim i brižljivim pristupom trudimo se da pristupimo lečenju sa što manje stresa, kako za pacijenta, tako i za vlasnika životinje.
Svesni smo da je sinergija između tehnologije i znanja najbitnija u lečenju i prevenciji. Konstantna stručna edukacija i nabavka najsavremenije opreme osigurava da se vaš ljubimac tretira na najbolji mogući način.
Anima Vet nudi:
  • Kliničke preglede
  • Kompletnu labaratoriju
  • Hirurgiju (sterilizacija, kastracija, operacije…)
  • Dijagnostiku
  • Ultrazvučne preglede
  • Vakcinaciju
  • Čipovanje ljubimaca 

RADNO VREME:

Radni dan: 10:00h do 18:00h

Subota: 10:00h do 16:00h

Nedelja: neradni dan

TELEFON:

021/380-01-13

064/444-92-69

ADRESA:

Žarka Zrenjanina 24

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here