Cvećara Flora’s – ljubav prema cveću utkana u svaki aranžman

Cvećara Flora's je porodična firma iz Bačke Palanke koja gaji istinsku ljubav prema cveću i stvaranju cvetnih aranžmana.

546

Cvećara Flora’s je porodična firma koja već trinaest godina na istoj lokaciji posluje na tržištu Bačke Palanke i već je dobro poznata kupcima. Strast i posvećenost uz širok asortiman cveća čine ovu cvećaru jedinstvenom na našem tržištu. Uz konstantno usavršavanje svih ovih godina uspevaju da zadrže i zadovolje svoje kupce.


Cvećara Flora’s sa velikim iskustvom i asortimanom svakodnevno u ponudi ima kvalitetne bukete cveća, rezano i saksijsko cveće i dekorativnu galanteriju za različite povode, poslovne i svečane prilike. Na licu mesta aranžiraju cveće po zahtevu klijenta ili po porudžbini.

Kako vlasnica Snežana Plavšić ističe strast prema dizajnu i usluzi kupcu je ono što cvećaru Flora’s izdvaja na tržištu Bačke Palanke. Nalaze se na već dobro poznatoj lokaciji u Bačkoj Palanci u Ulici Kralja Petra I 60. 

 

Ako tražite mesto sa velikom ponudom cvetnih aranžmana na pravom ste mestu. Cvećara Flora’s vam nudi veliki izbor cvetnih aranžmana po povoljnim cenama. U svojoj ponudi ima saksijsko cveće, dekorativne saksije, dekorativni boxovi, rezano cveće, kao i veštačko cveće.

Ova porodica koja gaji ljubav prema cveću radi i dekoracija svadbi, rođendana i drugih proslava za vas.

Cvećara Flora’s vrši dostavu cveća na kućnu adresu na sve lokacije, a za Bačku Palanku je dostava besplatna.

Vrhunski kvalitet uvek svežeg cveća, brzo na željenoj adresi.

Poručite online ili telefonom cveće iz Flore’s .

Iz velikog asortimana saksijskog i rezanog cveća vrhunskog kvaliteta sigurno možete pronaći ono što vam treba. Od različitih stilova cvetnih aranžmana, preko saksijskog cveća i mini bašta, do večnih ruža, njihova šarenolika i raznovrsna ponuda je nešto što morate videti i doživeti.

Cvećara Flora’s pruža usluge pravljenja i dostave svih vrsta cvetnih aranžmana za svačiji ukus i za svaki uzrast.

Ulepšajte dragoj osobi dan sa najlepšim cvetnim aranžmanom. Buketi ruža, kala, orhideja opčiniće Vaše drage osobe. 

Poruka koju cveće sa sobom nosi uvek je od srca i najiskrenija je, a Flora je tu da vam ponudi izbor da izrazite svoja osećanja.


Kontakt: 

Adresa: Kralja Petra I 60, Bačka Palanka

Telefoni: 021/6041683,   060/7280171

Instagram: cvecara_flora_s_bp

Facebook: Cvecara Backa Palanka Flora’s

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here