Exal Plast Гајдобра – Уградња и производња VEKA столарије

Такође пружају услугу монтаже стаклених башта, ролетни, комарника, гаражних врата и осталог асортимана.

1945

Дуже од петнаест година „Exal Plast“ пружа услуге израде и монтаже столарије правним и физичким лицима широм Србије. Седиште компаније „Exal Plast“ је у Гајдобри где поседују свој производни простор од 700м2 где производе PVC и AL столарију од најквалитетнијих VEKA профила.


„Exal Plast“  се максимално прилагођавања захтевима и потребама купаца тако да уз производњу PVC и AL столарије врше производњу и уградњу свих пратећих садржаја: ролетне, комарнике, подпрозорске окапнице уз демонтажу старе столарије.

Доступност на целој територији Републике Србије

Столарија је неопходност. И не само то. Све више људи схватају да им добри прозори штеде струју или су главни узроци хладних станова или кућа. VEKA квалитет је израђен у Немачкој, са дебљином зида у складу са DIN EN 12608, класа А. Све наше производе израђујемо за вас и монтирамо на адреси, а такође и скидамо стару столарију. Пошаљите нам упит или нас позовите! 

Прозори VEKA – Квалитет број 1! 

PVC прозори су трајни, поуздани, здрави и представљају најбољи однос квалитета и цене на светском, као и на нашем тржишту. Поред тога, ПВЦ прозори су и лидери са становишта екологије. Својим термо-изолационим карактеристикама чувају енергију и при грејању и при хлађењу простора.

За оне који воле како изгледа дрвена столарија, такође постоји решење – PVC прозори се производе у различитим бојама, дезенима, као и текстури дрвета, што квалитетом израде лако може заварати и најбоље познаваоце – и на поглед, али и на додир. Код квалитетних PVC прозора боје су веома постојане и отпорније на све атмосферске утицаје и УВ зрачење.

EXAL Plast прозори одговарају свим различитим прохтевима не само због свог атрактивног дизајна, већ и због њихових изузетних техничких карактеристика, као што су: постојаност материјала који прозоре чини дуготрајним, и вишекоморним системима са одличним изолационим својствима, захваљујући којима смањујете трошкове грејања и повећавате стабилност и сигурност прозора. Оптимална звучна изолација обезбеђује мир и комфор у Вашем дому, а PVC-материјал, лак за одржавање, са изузетно постојан и отпоран на све климатске услове, пружа трајан атрактиван изглед Вашем прозору.

Врата

Неисцрпан асортиман облика и комбинација врата – индивидуална и по Вашој мери – испуниће и Ваше највише захтеве. Једнокрилна, двокрилна или врата са више елемената за велике куће, класичног или модерног стила, са испуном од сигурносног стакла или касета, са једним или више елемената са стране, модерних необичних линија или једноставно елегантне – VEKA системи улазних врата су идеално решење за најразличитије ситуације уградње како при новоградњи тако и за реновирање.

У понуди имамо више врста врата: 

Подноклизни системи

Не можемо оспорити естетику великих прозора, доводити у питање благотворни ефекат који на нас има просторија испуњена природним светлом или игнорисати употребу сунчеве светлости као извора енергије. Па ипак, са сваким додатним центиметром стаклене површине, расту и технички изазови. Нови систем подизно-клизних врата VEKAMOTION 8 и VEKAMOTION 82 MAX развијен је да задовољи потребе клијената и архитеката за елементима великих димензија са великим површинама стакла и минимално видним профилом рама. Предности подизно-клизних система:

  • Смањена видна површина крила. Више светлости, више простора
  • Елегантан дизајн површине профила
  • Оптимална термоизолација и врхунска заптивеност
  • Ефикасна заштита од провале – класа РЦ2
  • Веће димензије челичног ојачања гарантују врхунску стабилност
  • Једноставна и сигурна хидроизолација објекта

Терасе и стаклене баште

Стаклене баште се израђују од PVC и АЛ профила разних облика и димензија у зависности од могућности простора и захтева клијената. Такође израђујемо киоске са комплетном PVC или AL конструкцијом.

Гаражна врата

Гаражна врата са ролетнама су практично решење за вашу гаражу или оставу. Без обзира да ли гаражу користите за аутомобил или као додатни простор за складиштење, постављање гаражних врата је добро ресење за сигурност ваше имовине, а уз то дају елегантан и модеран изглед вашој кући.

Гаражна врата пружају врхунску комбинацију изолације и сигруности, а једноставна су за употребу. Могу се отварати даљинским управљачем или тастером, а у случају нестанка електричне енергије могуће их је отворити курблом. Осим што су лака за руковање, отварање роло гаражних врата је лако и тихо.

Ролетне

EXAL Plast ролетне пружају заштиту од сунца, топлоте и непријатне светлости, заштиту од нежељених погледа. При ниским температурама задржавају топлоту у просторијии, а истовремено су и атрактивни стилски елемент сваке фасаде. Палета производа система за ролетне поседује различите моделе и конструкције погодне за уградњу при новоградњи, као и при реновирању.

Кутија и профили за ролетне могу бити израђени од PVC или АЛ профила, тј. унутрашње или спољне кутије са мотором и даљинским управљачима или без њих тј. класичним системом подизања и спуштања.

Комарници

РОЛО КОМАРНИЦИ
Ови комарници омогућавају вам подизање и спуштање мреже комарника по потреби. Мрежа се намотава у алуминијумском кућишту, кроз водилице са четкицама, а намотавање је на систем опруге. Мрежа је израђена од фиберглас влакана који је отпоран на температуре у интервалу од -35C do +80C.

ФИКСНИ КОМАРНИЦИ
Израђују се рамови од PVC-а или алуминијума, са затегнутом мрежом. Рам се монтира на шток прозора са спољашње стране. Такође правимо и фиксне са рамом типа ЛЕПТИР, који вам омогућава фиксирање комарника са унутрашње стране.

КОМАРНИЦИ ЗА ВРАТА
Комарници за врата са сопственим штоком, омогућава вам и уградњу у отворима где нема врата. Комарник врата се поставља на шток постојећих улазних или балконских врата. Клизни комарник, његово отварање/затварање се изводи повлачењем рама лево/десно. Комарнике пластифицирамо у боји по жељи купца.

Жалузине

Solomatic жалузине су алуминијумски венецијанери већих димезија, намењени за спољашњу заштиту како стаклених површина, тако и за затварање отворених тераса. Њихова намена није искључиво заштита од сунца, већ и од других временских утицаја. Управљање је могуће на два начина и то: ручно на курблу и ел. мотором уз помоћ тастера или даљинске команде.

Наши пројекти :

Спортска хала Гајдобра
Градња Петковић – Бачка Паланка
Дом културе Гајдобра

Контакт: 

Адреса: 

Благоје Паровића 49,21432 Гајдобра, Србија


Телефони: 

Moбилни:  +381 (0)64 462 7039
Телефон: +381 (0)21 762 676
Фаx: +381 (0)21 763 416

Маил и сајт : 

[email protected]
www.exalplast.com

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here