„Foto Fleš Plus“ – синоним квалитетне фотографије, добре услуге и повољних цена

3059

„Foto Fleš Plus“, као фотографска радња и студио основана је 1996. године у Бачкој Паланци, у улици Жарка Зрењанина 68а. Свих ових двадесетпет година у њихову професионалност се уверила већина суграђана, тако да су они већ постали део традиције Бачке Паланке.


    „Годинама смо синоним квалитетне фотографије, добре услуге и повољних цена у Бачкој Паланци, али и шире. Из дана у дан, полако и сигурно смо расли до онога што смо данас, фотографска радња и студио у коме можете, захаваљући нашем љубазном особљу, бити услужени онако како то доликује купцу, на највишем нивоу. Хиљаде наших муштерија, које нам се стално изнова враћају, најбољи су доказ да је пут којим идемо, прави.“

 

Израда календара са сликом

Желите ли оригиналан поклон? И у тој прилици можемо да Вам се нађемо при руци. У понуди „Foto Fleš Plus„-a је израда календара са фотографијама које одаберете, прављење слагалица и штампање фотографија на шољама.

Студијско сликање

Тражите место где ће те моћи да израдите своје фотографије? Нашли сте га, то је управо „Foto Fleš Plus“. У њиховом квалитетном студију можете да се фотографишете, уз професионално осветљење. Раде израду фотографија свих димензија врхунског квалитета.

У „Foto Flešu Plus“-у можете купити фото поклоне, као што су рамови, албуми за слике, зидни сатови са фотографијом, фото кугле, водени рамови за слике.

Такође, у њиховој понуди се налази и опрема марке „Hama“, као што су слушалице, „USB“, фото апарати и остала опрема овог произвођача.

Они раде и штампу мајица, „UV“ штампу на медијапану, камену, дрвету или материјалу који пожелите.

Oбрада старих фотографија

Ваше фотографије је оштетио зуб времена? Посетите нас, бићете изненађени шта можемо да учинимо од Ваших старих слика. Компјутерским ретуширањем ћемо удахнути нов живот Вашим фотографијама.

 

Фотокопирање, штампање и коричење докумената 

Желите да Ваши семинарски, матурски радови и друга документа буду квалитетно одштампани? Фотокопирање у колор и црно белој техници, као и спирално коричење, које раде у „Foto Flešu Plus“-у ће помоћи да вам радови и документи буду квалитетни и трајни.

Штампа флајера и рекламног материјала

У „Foto Flešu Plus“-у штампају визит карте и флајере, као и постере у проширеном А3 формату. Такође раде штампу на мајицама.

Продаја пратеће опреме

У „Foto Fleš Plus“-у можете купити сву пратећу фото-опрему, неопходну да Ваше фотографије буду квалитетне и посебне. Такође, у њиховој понуди можете пронаћи тастатуре, меморијске картице, слушалице, пуњаче, „USB“ меморије.

Kомплетна услуга снимања и фотографисања свих ваших свечаности 

 

„Поред професионалног приступа послу наши се купци осећају као код куће због срдачне и топле домаћинске атмосфере која влада код нас, јер нама је Ваше задовољство на првом месту.“

„Foto Fleš Plus“ – квалитет потврђен традицијом, а традиција доказана квалитетом!

Kонтакт: 

Teлефон: 064 1333612

Mејл: [email protected]

Веб-сајт: fotofles.rs

За више актуелности  „Foto Flešu“ запратите их на Фејсбуку – Foto Fleš Plus или на Инстаграму – foto_fles_plus

Радно време: 

Радним данима: oд 07 дo 20 часова

Суботом: oд 08 дo 20 часова

Адреса:

Жарка Зрењанина 68a, 21400 Бачка Паланка