Grooming studio Petrusha – salon za negu i šišanje pasa

2921

Grooming studio Petrusha je pravo mesto za vašeg ljubimca, mesto gde će vašem psu pružiti svu potrebnu negu nežno, pažljivo i sigurno, trudeći se da izloženost vašeg ljubimca stresu bude svedena na minimum.


Vlasnica Gooming studija Petrusha, Petruša Medić nakon dvadeset godina rada u zdravstvu odvažila se da krene putem ljubavi prema psima. Nakon završene „Saša RiS“ akademije u Beogradu, na kojoj se školovala za profesionalnog groomera, te pored osnova groominga izučavala je i anatomiju, psihologiju pasa, biomehanički model i proporcije pasa, prvu pomoć i oživljavanje pasa, osnove kinologije i poreklo čovekovog najboljeg prijatelja.

„Sve je počelo onog trenutka kada je naša ćerka Una poželela da ima ljubimca. Tako je u naš dom stigla Šona, mala bišonka. Obzirom da se radi o dugodlakoj rasi, koja zahteva redovnu negu, održavanje njenog krzna bila je moja dužnost, a vrlo brzo je postala potreba.
Ti se rodila ljubav prema sredjivanju i nezi ove divne životinje.“

Svaka pasmina ima drugačiji tip dlake i shodno tome zahteva drugačiji vid nege i tretmana. Kratkodlaki psi se furminiraju, tj. odstranjuje im se mrtva dlaka, kako bi im se linjanje svelo na minimum, oštrodlaki psi se trimuju, kako bi zadržali kvalitet dlake, dugodlaki psi se šišaju ili im se samo stilizuje dlaka.

Ako niste sigurni šta je najbolje za vašeg psa, ljubazno osoblje salona Petrusha stoji Vam na raspolaganju.

Grooming studio Petrusha pruža kompletnu uslugu kupanja, feniranja, šišanja, raščeščljavanja dlake, furminiranja i trimovanja pasa, kao i sečenje noktiju, obradu sanitarne regije, sečenja noktiju i uklanjanje krpelja.

U širokom asortimanu svojih usluga Grooming studio Petrusha izdvaja:

  • FULL GROOM – KOMPLETAN TRETMAN uključuje šišanje, kupanje, izbrijavanje šapa, sečenje noktiju, nega ušiju, obrada sanitarne regije – 
  • HIGIJENSKA ili STANDARDNA FRIZURA
  • ODRŽAVANJE HIGIJENE IZMEĐU ŠIŠANJA uključuje kupanje, feniranje, sređivanje šapa, noktiju, čišćenje ušiju i sanitarnog dela
  • RAŠČEŠLJAVANJE
  • TRETMAN PROTIV LINJANJA/FURMINIRANJE uključuje sređivanje šapa, noktiju, nega ušiju, kupanje, feniranje, izvlačenje mrtve dlake
  • TRIMOVANJE
  • HIGIJENSKI TRETMAN + SKIDANJE KRPELJA
  • KUPANJE ŠTENACA

Novo u ponudi!

BEZBOLNO SKIDANJE KAMENCA BEZ USPAVLJIVANJA PSA

Ukoliko želite možete i prisustvovati tretmanu svog ljubimca, te podelite ovo iskustvo sa profesionalnim groomerom koji će vas rado edukovati kako i kojim alatima i kozmetikom da pravilno negujete svog ljubimca.

Osnovni motiv ovog salona je individualni pristup – maksimalna pažnja posvećena svakom ljubimcu sa željom da se ljubimci procesu ulepšavanja i sređivanja uvek rado vraćaju.

 

Besplatno sečenje noktiju na 7 do 10 dana. 

U Grooming salonu Petrusha koriste se vrhunski preparati za negu Vašeg psa. Šamponi i balzami su bezbedni za kožu Vašeg ljubimca, a koži i dlaci obezbeđuju sve neophodne supstance, čuvajući vlažnost kože, a i imaju antibakterijski efekat.

„Naše klijente ohrabrujem da dolaze redovno, kako bi im ljubimci bili čisti i negovani, što je osnovni preduslov čistog doma“.

Za naše redovne mušterije organizovali smo i popuste, za četiri kompletna tretmana u periodu od 6 meseci, peti tretman dobijate gratis!

Ako imate pitanja o ceni ili dostupnosti, ne ustručavajte se da pozovete broj telefona:

065/303-70-87 ili posetite salon na adresi Šafarikova 90

Vlasnica ovog salona svakodnevno deli savete na svom Instagram nalogu vlasnicima pasa o specifičnostima rasa, predlozima i mogućnostima šišanja, održavanju i svim vezanim temama koje vas zanimanju.

Možete je zapratiti na facebooku – Petrusha grooming studio i na Instagram profilu  – petrusamedic

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here