„MALNED“ – широки спектар биро-опреме и канцеларијског материјала

677

Предузеће „MALNED d.o.o.“ из Бачке Паланке је велепродаја и малопродаја орјентисана на широки спектар биро-опреме, обавезног пратиоца данашњег модерног пословања.


Слоган фирме „Код нас се враћају купци, а не производи“ потврђује преко 300 предузећа којима је „MALNED“ дугогодишњи снабдевач канцеларијског материјала и биро опреме. Због тога „MALNED“ спада у ретке фирме које од 1998. год. имају преко 90% верних купаца чији се број непрестано повећава. „MALNED“ је 2007. године основао свој огранак у Новом Саду, а од 2015. и у Београду да би својим купцима био још ближи и бржи у пружању својих услуга и производа.

„MALNED“ je „HP Power“ партнер за потрошни материјал и штампаче, као и бизнис партнер компаније „Epson“.

У Малнедовој понуди можете пронаћи:

  • оригинални и заменски тонери за различите врсте и моделе ласерских штампача („HP“, „Canon“, „Kyocera“, „Epson“, „Samsung“, „Xerox“).
  • оригинални и заменски кетриџи за различите врсте и моделе „ink-jet“ и „CISS“ штампача („HP“, „Canon“, „Epson“).
  • штампачи различите функције (обични и мултифункцијски), намене (кућни, мање и веће канцеларије, велики системи) и произвођача („HP“, „Xerox“, „Canon“, „Epson“).
  • различите врсте медија као што су: „USB“ меморије, „SD“ картице, „CD“, „DVD“, читачи картица, батерије, тастатуре, мишеви.
  • фотокопир папир А4 за канцеларијско пословање, папир у боји (интенсив и пастелне боје), фото папир различите грамаже.
  • канцеларијски материјал неопходан за свакодневно пословање: регистратори, фолије за документа, фасцикле, свеске, коверте, кламарице, спајалице, хефталице, селотејп, маркери, свеске, стикери за поруке, налози за уплату/исплату/пренос, дигитрони, траке за фискалне касе и пос терминале, коректори, хемијске оловке, полице за документа, различита блоковска роба (рачун, признанице, отпремнице, попис робе с нивелацијом, путни налози и сл).

Лако и брзо до вас може стићи канцеларијска роба која вам је потребна. На сајту www.malned.rs постоји онлајн продавница артикала по категоријама, који су доступни у огранцима: Бачка Паланка, Нови Сад, Нови Београд.

Koнтакт: 

Бачка Паланкa:  Шафарикова 86  –  контакт телефони: 021/753-070  060/75-30-712

Радно време: Радним данима: 08-16 часова, суботом: 09-13 часова


Нови Сад: Бранимира Ћосића 19 –  Teлефон/Faкс 021-545-541

Радно време: Радним данима: 08-16 часова, суботом: 09-13 часова


Београд:  Бежанијских Илегалаца 80  – контакт телефон: 011/630-34-24, 011/630-32-40

Радно време: Радним данима: 08-16 часова (велепродаја)

Фејсбук: tonerizastampace
Инстаграм: malneddoo

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here