Malned – široki spektar biro-opreme i kancelarijskog materijala

343

Preduzeće MALNED d.o.o. iz Bačke Palanke je veleprodaja i maloprodaja orjentisana na široki spektar biro-opreme, obaveznog pratioca današnjeg modernog poslovanja. 


Slogan firme „Kod nas se vraćaju kupci, a ne proizvodi“ potvrđuje preko 300 preduzeća kojima je MALNED dugogodišnji snabdevač kancelarijskog materijala i biro opreme. Zbog toga MALNED spada u retke firme koje od 1998. god. imaju preko 90% vernih kupaca čiji se broj neprestano povećava. MALNED je 2007. godine osnovao svoj ogranak u Novom Sadu, a od 2015. i u Beogradu da bi svojim kupcima bio još bliži i brži u pružanju svojih usluga i proizvoda.

MALNED je HP Power partner za potrošni materijal i štampače, kao i biznis partner kompanije Epson.

U Malnedovoj ponudi možete naći:

  • originalni i zamenski toneri za različite vrste i modele laserskih štampača (HP, Canon, Kyocera, Epson, Samsung, Xerox).
  • originalni i zamenski ketridži za različite vrste i modele ink-jet i CISS štampača (HP, Canon, Epson).
  • štampači različite funkcije (obični i multifunkcijski), namene (kućni, manje i veće kancelarije, veliki sistemi) i proizvođača (HP, Xerox, Canon, Epson).
  • različite vrste medija kao što su: USB memorije, SD kartice, CD, DVD, čitači kartica, baterije, tastature, miševi.
    – fotokopir papir A4 za kancelarijsko poslovanje, papir u boji (intensiv i pastelne boje), foto papir različite gramaže.
  • kancelarijski materijal neophodan za svakodnevno poslovanje: registratori, folije za dokumenta, fascikle, sveske, koverte, klamarice, spajalice, heftalice, selotejp, markeri, sveske, stikeri za poruke, nalozi za uplatu/isplatu/prenos, digitroni, trake za fiskalne kase i pos terminale, korektori, hemijske olovke, police za dokumenta, različita blokovska roba (račun, priznanice, otpremnice, popis robe s nivelacijom, putni nalozi i sl).

Lako i brzo do vas može stići kancelarijska roba koja vam je potrebna. Na sajtu www.malned.rs postoji online prodavnica artikala po kategorijama, koji su dostupni u ograncima: Bačka Palanka, Novi Sad, Novi Beograd.

Kontakt: 

Bačka Palanka: Šafarikova 86  –  kontakt telefoni: 021/753-070  060/75-30-712

Radno vreme: Radnim danima: 08-16 časova, subotom: 09-13 časova


Novi Sad: Branimira Ćosića 19 –  Tel/Fax. 021-545-541

Radno vreme: Radnim danima: 08-16 časova, subotom: 09-13 časova


Beograd: Bežanijskih Ilegalaca 80  – kontakt telefoni: 011/630-34-24, 011/630-32-40

Radnim danima 08-16 časova (veleprodaja)

Facebook: tonerizastampace
Instagram: malneddoo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here