Rolorad – Ugradnja venecijanera, roletni i PVC stolarije

Nudimo Vam veliki izbor modela i dezena zavesa za vaš prozor, (rolo, trakaste, dan i noć, panelne, plise, rimske, paketo, suntrip), venecijaneri, PVC prozori,veliki izbor PVC vrata, PVC i ALU roletne, fiksni i rolo komarnici, komarnik vrata, podrprozorne daske, kao i popravka i prodaja delova pomenutih proizvoda.

50395
Rolorad

Rolorad je porodično preduzeće sa dugom tradicijom na našem tržištu.

Osnovano je 1987.godine kao samostalna zanatska radnja koja se bavila samo ugradnjom proizvoda.

„Danas smo, zahvaljujući uspešnim poslovanjem postali ozbiljno privatno preduzeće, koje se bavi proizvodnjom i ugradnjom proizvoda vezanih za enterijer i eksterijer vašeg životnog prostora.“

Mi možemo lako da odgovorimo na specifične zahteve naših klijenata.

Proizvodi

Ogromna raznovrsnost proizvoda za opremanje kuća, stanova, poslovnog prostora i slično: Tende, roletne, rolokomarnici, komarnici, komarnik vrata,rolo zavese, trakaste zavese, panelne zavese, venecijaneri, Pvc stolarija i mnogo drugih proizvoda.

Većina naših proizvoda imaju mogućnostu ugradnje elektro motora i daljinskog upravljanja. Lako i brzo vršimo montažu i ugradnju naših proizvoda sa tačnošću i efikasnošću.

Poštujemo rokove isporuke i ugradnje naših proizvoda.

„Naši radnici u vrlo kratkom roku ugrađuju naše proizvode, vodeći računa o pedantnosti. Cene naših proizvoda su pristupačne i vodimo računa da udovoljimo širem krugu klijenata.

Proizvodnja

Timski rad i broj zaposlenih iz firme „Rolorad“ nam omogućava da u vrlo kratkom roku izrađujemo konačan proizvod. Nije to samo rutinski rad, već često i improvizacija kako bi udovoljili željama klijenata. Naš stručni tim vam može ponuditi pravi savet kako bi oplemenili vaš prostor. Pozovite nas i bićete veoma zadovoljni.

Kvalitet

Materijali koje koristimo odlikuju se izuzetnim kvalitetom i daju kompletnu vrednost vašem domu. Materijali za naše proizvode su uvozni i od renomiranih proizvođača. Kvalitet naših proizvoda čini nas prepoznatljivim na tržištu.

Pogledajte neke od naših radova:

Navratite do nas i uverite se u raznovrsnost i kvalitet naših proizvoda.

Cara Lazara 113, 21400 Bačka Palanka

Kontakt telefon:

0641171185

0216041929

Posetite našu facebook stranicu Roloradbp,  zapratite nas na Instagramu li posetite naš web site OVDE

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here