Tenis za decu i odrasle – Teniski teren Kuzmanović

Treniraj tenis sa licenciranim trenerom u odličnim uslovima.

1624

U tenisu se sve odigrava brzo i povezano, tako da je dobra fizička spremnost i izdržljivost veoma bitan faktor. O svemu što tenis kao sport zahteva najbolje da Vas uči neko stručan, a to je upravo Bačkopalančanin Nenad Kuzmanović.


Završio je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu i ima zvanje
Diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja
Nenad je student Master studija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu.

Tenis je počeo da trenira sa 12 godina u Bačkoj Palanci, a prvi treneri bili su mu Boris Pavlov i Ivan Dugančić. Nakon prvih teniskih koraka u gradu, nastavio je na Teniskoj akademiji „Elit“ u Novom Sadu, a do 18 godine se aktivno takmičio u Srbiji.

Poseduje:   Nacionalnu licencu teniskog saveza Srbije C i D  
                    Intenacionalnu GPTCA C licenca.                           

Nenad drži individualne ii grupne treninge dece i odraslih, a kako on kaže najbolje je kada je u grupi do četvoro, jer se onda kvalitetnije odrade treninzi koji su prilagođeni uzrastu.

Dodatne informacije možete dobiti na broj: 0641161368

Sa decom trenira kroz zabavne vežbe i igru razvijanja motoričkih sposobnosti i usvajanja tehničko – taktičkih elemenata tenisa u bezbednim uslovima, a po programu ITF-a Tennis 10s – Evolution tennis kids, koji omogućava učenje tenisa na jednostavan način, uz razvoj svih sportskih veština i stvaranje ljubavi prema tenisu i sportu. Deca će na taj način zavoleti ovaj sport i radovati se svakom sledećem treningu.

Za decu i odrasle je obezbeđena oprema za trening, pa se ne moraju izlagati dodatnom trošku.

Prvi trening je uvek besplatan, kako bi se deca ili odrasli uverili u kvalitet treninga, a Nenad posedno ima obzira za roditelje koji upisuju dvoje ili više dece, pa odobrava popust na cenu treninga, što u današnje vreme veoma znači za svačiji kućni budžet.


Ono što Nenada Kuzmanovića posebno izdvaja jeste privatni teniski teren koji poseduje sve neophodne i bezbednosne uslove za rad.

Vrsta podloge terena je šljaka.

Svi zainteresovani rekreativci mogu iznajmiti ovaj teren i uživati u sportu koji vole i da se dobro zabave sa svojim prijateljima. Na raspolaganju su dnevni termini, a pošto teren poseduje i izvanredno osvetljenje, moguće je iznajmiti i noćni termin, što je veoma populatno u letnjem periodu.


Teniski teren se nalazi u samom centru Bačke Palanke, u ulici Kralja Petra Prvog broj 45, ulaz na teren je iz dvorišta zgrade koja se nalazi na uglu ulica Šafarikova i Heroj Pinki.

Kontak telefon:

0641161368

Instagram:

kuzmanoviicnenad

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here