Za dekoracije proslava iz snova zadužena je cvećara Flamingo

Za sve vrste proslava angažujte Flamingo kako bi mašta postala stvarnost

763

Kada je počela sa radom 2007. godine, cvećara Flamingo je poseban akcenat stavila na dekoraciju svih proslava, kako bi na taj način, Ljubica i Jelena, pokazale svoj najveći i najlepši talenat.


Ljubica i Jelena su sestre koje su cvećaru Flamingo otvorile, pre svega, iz velike ljubavi prema cveću i dekoru. Prate svetske modne trendove pa su dekoracije uvek atraktivne i ostavljaju bez daha.

Ako planirate venčanje, kod njih možete dobiti kompletnu dekoraciju iz snova, baš onako kako ste zamislili. Na najbolji način prepoznaju želje klijenata i pretvaraju ih u stvarnost. Izbor cveća za aranžmane je veliki, a pored toga mogu se iznajmiti i popularni svećnjaci, stolnjaci, mašne, vaze, kao i pozadina za fotografisanje koja je veoma popularna.

     Kompletno uređenje sale i dvorišta za sve vrste proslava

Cvetni aranžmani su najlepša dekoracija za proslave. Idelani su za stolove, za salu, za fotografisanje, za dekoraciju automobila, kao i za lukove za venčanja. Uz kommbinaciju cveća i elegantnih materijala koje koriste svaka dekoracija dobija nežnu i svečanu notu.

U cvećari Flamingo mogu se pronaći ruže u svim bojama, kao i mnogo drugog cveća, a tu su i interesantna pampas trava i listovi filadendrona koji su apsolutni hit za dekoraciju.

Za dekoraciju rođendana, krštenja i drugih proslava odgovaraju na sve vaše želje i zahteve. Ako niste osmislili kako bi izgledala vaša proslava, samo prepustite njima da odrade svoj posao i nećete imati ni jednu zamerku. Profesionalno i efikasno odrađuju i najteže zadatke.

Pozovite ih i dogovorite i najsitnije detalje, kako bi vaše proslave bile za pamćenje.

Cvećara Flamingo

Kralja Petra Prvog 53, Bačka Palanka

Radno vreme:

Ponedeljak-subota: Od 08 do 20 časova

Nedeljom: Od 08 do 17 časova

Kontakt telefoni: 064/3847438 i 021/6040555

Možete zapratiti Cvećaru Flamigno i na društvenim mrežama:

Instagram:  Flamingo_cvećara

Facebook:   Cvećara Flamingo

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here