Bačka otvoreno i borbeno sa Partizanom

736

BEOGRAD: Meč je praktično stao u prvih dvadestak minuta kada su pala prva tri gola.

Brzopotezno su domaći poveli sa 2:0 pošto je najpre Jevtović iskoristio opravdano dosuđeni penal u 7. minutu, da bi potom Ožegović iskoristio priliku koja mu se ukazala pošto je izašao sam ispred istrčalog Jevrića.

Izgledalo je da se gostima iz Bačke Palanke smeši katastrofa, ali umesto toga Mićić je pogotkom u 21. minutu vratio neizvesnost u meč koja je trajala do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Mogli su gosti do izjednačenja početkom drugog dela preko Makarića, ali to je praktično bila i jedina prilika do koje su došli u preostalom delu meča. Sa druge strane, dobre prilike su imali Janković i Antonov, dok je rezervista Tošić pretio udarcima sa distance, uglavnom bezopasno.

Poslednji pogodak pao je samo nekoliko sekundi pre samog kraja kada je dobru kontru golom okončao Tavamba, a odličnu asistenciju je upisao Janković.

Partizan – Bačka 3:1 (2:1)

Jevtović 7pen, Ožegović 14, Tavamba 90+3 – Mićić 21

Stadion: Partizana

Sudija: Dejan Santrač

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Antonov, Everton, Jevtović, Janković, Ilić, Pantić (58 Tošić), Ožegović (78 Ožegović).

BAČKA: Jevrić , Varga, Živković (20 Ilić), Klisura, Bjeloš, Đorić, Radinović (78 Švonja), Trifunović, Spremo, Mićić, Makarić (62 Bašanović).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here