7 golova u trijumfu ČSK Pivare. Lider se okliznuo. Bačkopetrovčani impresivni

515

ČELAREVO: U subotu (19.09.) fudbaleri ČSK Pivare su u okviru 7. kola dočekali ekipu FK „Obilić“ iz Novog Kneževca i zabeležili važnu pobedu (4:3) u borbi za vrh tabele.


Već u 8. minutu šok za ČSK Pivaru. Posle jedne bezazlene situacije štoper N. Radaković poklanja loptu napadaču gostiju A. Krasinu koji iz prvog šuta dovodi FK Obilić u vođstvo od 0:1, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U 57.minutu posle precizno izvedenog kornera S. Krstanovića novajlija J. Jakovljević zakucava glavom loptu iza leđa golmana D. Čanadija za izjednačenje 1:1. Već u narednom napadu nova majstorija S. Krstanovića koji dovodi Lavove do preokreta i vođstva od 2:1. Gosti gotovo da su jedva dolazili do ČSK-ovog šesnaesterca što su domaći kaznili u 75.minutu još jednom majstorijom S. Krstanovića iz slobodnog udarca sa 17 metara za 3:1! U 79.minutu gosti iz trećeg šuta na utakmici dolazi do smanjenja od 3:2 golom Rankova. U 90. minutu novi šok za ČSK gosti iz četvrtog šuta dolaze do izjednačenja od 3:3 a strelac za goste je po drugi put A. Krasin. U 91. minutu upornošću S. Mitrovića koji sa šesnaesterca upućuje precizan šut ČSK dolazi do konačnih 4:3!

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

Iako je zabrinjavajuće za domaćina da primi 3 gola iz 4 šuta na jednoj utakmici, ČSK Pivara može da bude zadovoljna rezultatom. Pogotovo ako se uzme u obzir da je vodeća ekipa prvenstva, Vojvodina iz Bačkog Gradišta pretrpila prvi poraz na gostovanju kod Tekstilca u Odžacima. Odličnu partiju u ovom kolu je ostvarila Mladost iz Bačkog Petrovca koja je sa ubedljivih 6:0 bila bolja od ekipe Crvenke.

ČSK Pivara se nalazi na 4. mestu tabele sa 16 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Mladost iz Bačkog Petrovca što je dva manje boda od prvoplasirane ekipe Vojvodine (BG).

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here