Бачка кренула са припремама, стижу појачања

На стадиону Славко Малетин „Вава“ током викенда било радно

837
Фото: ОФК Бачка

После краће паузе „Плави“ су се у суботу (15.01.) окупили и после састанка у клупским просторијама играчи и стручни штаб одрадили су и свој први тренинг у овој години.


Прво је председник ОФК „Бачке” Лазар Вјештица, у 11 часова одржао састанак са члановима Управе клуба и стручним штабом да би се после упутили у клупски ресторан. После уводног излагања председника Вјештице, који је играчима пожелео између осталог пуно среће и успеха у наредној полусезони и поручио да је циљ да се на крају сезоне Бачка нађе у горњем делу табеле, обратио и шеф стручног штаба Никола Пуача који је уз најлепше жеље за нову годину играчима пожелео пуно здравља, среће и успеха и поручио да ће се доста радити и да од играча очекује да буду дисцилиновани у раду и испоштују задатке које стручни штаб и управа клуба ставе пред њих.

Пуача је преставио играчима план рада у припремном периоду и одредио да ће „Плави“ имати шест контролних мечева до почетка првенства.

Фото: ОФК Бачка

Плави ће играти са Младост ГАТ, Текстилцем из Оџака, Кабелом, Будућности из Добановаца и екипом Жаркова, а генералка ће бити у Сомбору против екипе Радничког.

Пуачи ће у раду помагати Драган Жарковић (први помоћник), Раденко Пантовић (кондициони тренер) који је радио и у репрезентацији Србије, Ђорђе Ћоралић (асистент) Стеван Кнежевић (тренер голмана) и Драган Тешановић (асистент и тренер омладинаца) који је прикључен стручном штабу.

Бачка је у овом прелазном року за сада остала без капитена Алексе Милојевића који је појачао Младост Гат, а за сада на стадион Славко Малетин „Вава“ дошли су Марко Луковић (Војводина), Немања Тороман (Војводина), Огњен Обрадов (Жарково), Јелић Вукашин (Младост Гат), али свакако по најавама шефа стручног штаба Пуаче, очекује се долазак још три-четири квалитетна играча која ће значити екипи Бачке у пролећном делу сезоне.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here