Bačka poražena na Marakani (VIDEO)

Crvena zvezda - Bačka 2:0

202

Fudbaleri Bačke su na stadion Rajko Mitić došli rasterećeno da se pokažu u što boljem svetlu. Nije lako parirati Crvenoj zvezdi i igrači Bačke ne samo da su parirali nego su i povremeno pretili golmanu Popoviću.


Zvezda je od početka imala terensku inicijativu, izvela u prvih 45. minuta čak 15 udaraca iz ugla, ali su defanzivci “Plavih” na čelu sa fenomenalnim Aleksom Milojevićem uspešno čuvali svoj gol.

Bačka je odlično stajala na terenu i iz polukontri i kontri ugrožavala gol domaćih prvo preko Slaviše Stojanovića u 21. minutu susreta, a onda i Luke Pisačića kojeg su santimrtri delili od pogotka. Odličan je u tom trenutku bio Zoran Popović.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Na poluvreme se otišlo bez golova 0-0.

U nastavku odmah gol. 1-0 za Crvenu zvezdu, a igrao se 46. minut. Smušena reakcija odbrane, lopta je došla do Bena koji je odlično šutirao, Milojević odbranio, a na loptu je natrčao Mirko Ivanić i poslao je u mrežu.

Igrao se 56. minut kada je na semaforu stajao rezultat 2-0. Posle gužve pred golom Milojevića, Fanćineli se najbolje snašao i ubacio loptu u praznu mrežu. Od tog momenta utakmica je poprimila mirniji tok i ništa se ozbiljnije nije dešavalo na terenu za neko ozbiljnije pominjanje.

Do kraja Crvena Zvezda – Bačka 2-0. Bodovi ostaju u Beogradu.

Stadion: Rajko Mitić
Glavni sudija: Dragan Čolović
Pomoćnici: Milan Minić i Milan Pašajlić
Strelci: 1-0 Ivanić 46. min, 2-0 Falćineli

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić (od 46. min Gajić), Rodić (od 66. min Eraković), Pankov, Petrović (od 46 min Boaći), Ivanić, Sanogo, Milunović, Nikolić, Ben (od 66. min Vukanović), Falčineli (od 77. min Pavkov)

BAČKA: Milojević, Mijatović, Ratković (od 72. min Velemir), Eskić (od 60. min Stojanović M.), Paradjina, Pisačić (od 82. min Zličić), Gavrić (od 82. min Marinković), Stojanović S. (od 82. min Tomović), Eraković, Škorić, Zdravković.


Pogledaj: Odbojkašice Panonije poražene u Ivanjici

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here