Bačka poražena od Čukaričkog

BAČKA – ČUKARIČKI 1-2 (0-0)

247

BAČKA PALANKA: Stadion Slavko Maletin “Vava“ juče je bio “poprište” duela između ekipa Bačke i Čukaričkog u okviru 24. kola Ling Long Superlige Srbije.


Stadion Slavko Maletin “Vava“ juče je bio “poprište” duela između ekipa Bačke i Čukaričkog u okviru 24. kola Ling Long Superlige Srbije.

Utakmica između Bačke i Čukaričkog odigrana je u idealnim vremenskim uslovima za ovo doba godine i odlično pripremljenom terenu za igru. Na početku susreta uglavnom se igralo na sredini terena. Čvrsto, disciplinovano i agresivno su obe ekipe ušle u ovaj susret. Od polovine prvog dela susreta ekipa Čukaričkog je preuzela inicijativu na terenu dok se ekipa Bačke odlučila na polu kontre i kontre. U prvih 45 minuta nije bilo situacija za promenu rezultata i pred jednim i pred drugim golom tako da se na odmor otišlo bez golova 0-0.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

U drugih 45. minuta Bačka kreće agresivnije i vec u 53. minutu preko Ašćerića dolazi u vođstvo od 1-0. Birmančević poravnao rezultat na 1-1 u 72. minutu, a brzonogi Šapić u 85. minutu doveo Čukarički do prednosti od 2-1 što je bio i konačan rezultat utakmice.

Bačka-Čukarički 1-2.

Bačka u narednom 25. kolu gostuje ekipi Voždovca.

Foto: OFK Bačka

Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Milan Mitić
Pomoćnici: Milan Minić i Srdjan Andrejić
Strelci: 1-0 Ašćerić 53. min 1-1 Birmančević 72. min 1-2 Šapić 85. min
Žuti kartoni: Nedeljković, Ratković, Kaspars (Bačka), Birmančević, Rakonjac (Čukaricki)

BAČKA: Milojević, Paradjina, Mijatović, Zdravković, Lakić-Pešić, Pantić (od 90.min Kaspars), Ratković, Nedeljković, Ašćerić (od 63. Pisačić od 90 Kazačoks), Žakula (od 63. min Ivančević), Eskić

ČUKARIČKI: Petrović, Docić, Stevanović, Jovanović (od 86. min Lukić), Kamenović (od 61. min Puškarić od 65 mn Tošić), Tanasijević, Čolović (od 86. min Vidosavljević), Birmančević, Pantić, Šapić, Kovač (od 65. min Rakonjac)


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here