Bačka stigla Javor ali ne i prestigla (VIDEO)

355

BAČKA PALANKA: Na stadionu Slavko Maletin „Vava“ po veoma prijatnon vremenu i odlično pripremljenim terenom za igru u subotu (04.10.) su snage odmerili Bačka i Javor Matis u okviru 10. kola Ling Long Superlige Srbije.

Prvu pravu akciju i smušenost u poslednjoj liniji Bačke koristi Luka Luković nekadašnji fudbaler “Plavih” za vođstvo gostiju od 1-0. Igrao se 14. min Bačka je pokušala da igra, imala je veći posed lopte, a onda pravo niotkuda Javor duplira vođstvo. Igrao se 27. minut kada je Jevremović primio loptu na nekih 25 metara od gola Alekse Milojevića, precizno šutirao i pogodio levi donji ugao gola domaćih za 2-0.

Posle primljenog gola, Bačka je nastavila da ima posed ali nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol gostiju i čuvara mreže Javora Lazovića.

Na odmor se otišlo sa prednošću gostiju od 2-0.

U nastavak utakmice Bačka ulazi još agresivnije, Javor se opredelio za nešto defanzivniju formaciju, ali kako je vreme prolazio fudbaleri Bačke su sve žešće „kidisali“ ka golu Javora i to im se isplatilo u 62. minutu kada je kapiten Stefan Jovanović odlično probio po desnoj strani i uputio odličan centaršut, a rezervista Pisačić Luka je bio na pravom mestu i svojim prvim golom u dresu Bačke smanjuje prednost gostiju na 1-2.

Posle ovog gola Bačka je pojačala ritam i već u 74. minutu posle udarca iz ugla Marko Pantić postiže pogodak za 2-2 i poravnanje rezultata.

Do kraja susreta ekipa Bačke je diktirala tempo imala i dve dobre poluprilike da u potpunosti preokrene rezultar, ali na žalost domaćih igrača ostalo je Bačka – Javor 2-2. Slađi deo kolača ide u Ivanjicu.


Stadion: Slavko Maletin “Vava”
Glavni sudija: Šegrt Jovan
Pomoćnici: Stanojević Goran i Mikalački Ivan
Strelci: 0-1 14. min Luković, 0-2 Jevremović 27. min 1-2 62. min Pisačić 2-2 74. min Pantić
Žuti kartoni: Pantić (Bačka), Nikolić, Mladenović

BAČKA: Milojević, Jovanović, Mijatović, Škorić, Pantić, Klisura, Zličić (od 46. min Velemir), Djordjević (od 46. min Pisačić), Eskić (od 37. min Gavrić), Sl. Stojanović (od 88. minŽakula), Radjen

JAVOR: Lazović, Jevremović, Jevtić, Nikolić (od 49. min Ibrahim Tanko), Piščević, Luković, Pavišić, Radivojević (od 73. min Otašević), Mladenović (od 73. min Sević), Šcepanović (od 65. min Zvekanov), Maričić

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here