Bačkopalančani odneli ubedljivu pobedu protiv Subotičana

825
Foto: Srbija Sport / Predrag Maravić

Fudbaleri OFK Stari grad i FK Bačka 1901 iz Subotice odigrali su vrlo dobro meč poslednjeg kola Srpske lige Vojvodina, borbeno sa šansama na obe strane, ali su domaći bili efikasniji i ubedljivo su trijumfovali rezultatom 3:0.


Domaći su poveli sa 1:0 u 35. minutu, Petar Tanasić je odlično šutirao levom nogom sa 19 metara u desni ugao nemoćnog Pilipovića. Bačkopalančani su prednost uvećali na 2:0 u 64. minutu, kapiten Žarko Vlajić krunisao je pogotkom sjajnu akciju svojih saigrača. Konačan rezultat meča 3:0, je postavio u 74. minutu najbolji igrač utakmice Vlajić. Na kraju meča usledilo je veliko slavlje domaćina.

Kako smo se dogovorili, tako smo i odigrali. Borbeno i efikasno, za odličan plasman u gornji deo tabele„, rekao je kapiten domaćina Žarko Vlajić nakon utakmice.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Trener Milan Mitrović istakao je:

Kao debitanti u ligi ovo je za naš klub odličan plasman. Živimo i radimo kao jedna porodica svi u klubu i uspeh nije izostao. Cilj kluba je opstanak u ligi„.

Foto: Predsednik kluba Dejan Pašin sa saradnicima – OFK Stari grad, Bačka Palanka / Srbija Sport (Autor: Predrag Maravić)

Na kraju, predsednik kluba Dejan Pašin se zadovoljno nadovezao:

Plan smo ostvarili. Puno smo radili ove godine i svi smo zadovoljni rezultatima našeg kluba. Osnovani smo 1986. godine. Pored seniora imamo pionire i kadete koji se takmiče u svojim ligama. Hvala našim sponzorima, bez njihove pomoći ne bismo ostvarili ove rezultate. Hvala i opštini Bačka Palanka za donaciju, kao i svim prijateljima i donatorima kluba za nesebičnu pomoć. Hvala i našim vernim navijačima“.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here