Бојан Срдић заиграо у репрезентацији ветерана Београда

Фудбалска репрезентација ветерана града Београда, гостовалa у Темишвару

632

Најбољи ветерани града Београда (читај Србије), гостовали су 21, маја у Румунији, где су одиграли пријатељску утакмицу са ветеранима темишварске Политехнике. Гости су овај сусрет решили у своју корист, резултатом 2:0.


– У правој пријатељској атмосфери, одиграли смо утакмицу у Темишвару са домаћом Политехником. Мада овај сусрет није имао резултатски значај,  јер је био пријатељског карактера, ми смо на крају остварили победу. У репрезентацији Београда, овај пут поред мене међу осталима били су, Чубриловић (Партизан), Бајалица (Црвена звезда, ОФК Београд)… Желим да истакнем, да је наступ за репрезентативну селекцију Београда, односно наше земље, за мене било велико признање. Ово тим пре ако се зна, да сам био у екипи, са познатим и признатим именима наше некадашње и садашње државе. Екипу је са клупе, као селектор предводио Танић – каже Бојан Срдић, некадашњи фудбалер Бачке из Бачке Паланке, београдског Милиционара, ЧСК Пиваре и Будућности из Младенова, који тренутно са великим успехом наступа за ветеране Београд – Карабурма.

У овогодишњој сезони ветеранске Прве лиге Београда (читај Србије), Београд – Карабурма је два кола пре краја првенства, освојила титулу првака лиге. Позив у репрезентацију стигао је након његових одличних игара у дресу Београђана, који су се након дужег времена, окитила титулом првака.

Поред Бојана Срдића за екипу Београд Карабурма у протеклој сезони Прве лиге Београда, наступила су још двојица некадашњих Младеновљана – сада становника Новог Сада и Београда – Милорад Буквић и Марко Бајић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here