Čanović u prvom planu na prijateljskoj utakmici u Mladenovu

Prijateljska utakmica povodom tradicionalne manifestacije „Dani kolonizacije“

601
Foto: Milorad Ognjenović

Budućnost (M) – Beograd Karaburma (veterani) 1:1 (0:1)

Mladenovo, stadion „Milan Duvnjak“, strelci 0:1 Janković u 22. minutu za Beograd Karaburmu, a Zeljko u 90. minutu za Budućnost.

Budućnost: Bojanić, Prošić, Uglješa Kopanja, Luka Kopanja, Mitrivić, Antonić, Kućenič, Bošnjak, Zorić, Gojić, Tegeltija. Još su igrali, Karanović, Dokić, Zeljko, Jurčević, Duvnjak, Marko Gajdobrabnski, Češljević, Radičić, Lončarević

Beograd Karaburma (veterani): Čanović, Bojan Srdić, Janković, Veljović, Mojović, Jevtić, Marić, Tepić, Filipović, Bukvić, Živković. Još su igrali, Galjak, Stojaković.


Povodom tradicionalne manifestacije „Dani kolonizacije“,  u Mladenovu je odigrana prijateljska utakmica, između domaće Bududćnosti, člana PFL Sombor i veterana Beograd Karaburma. Gosti su poveli preko Boška Jankovića. Jedan od najboljih pojedinca na ovoj utakmnici izveo je slobodan udarac sa 17-18 metara, a lopta je završila u mreži. U posledljnjem minutu utakmice, domaći su stigli do izjednačenja od 1:1. Zeljko je sa 10 -11 metara smestio loptu u desnu stranu gola odličnog golmana Čanovića.

Po završetku utakmice, Nenad Čubrilović, trener veterana ekipe iz Beograda, poklonio je svojim domaćinima garnituru dresova. Poklon je u ime domaćina primio Bojan Srdić, nekadašnji igrač Budućnosti, kao i Milicionara, ČSK Pivare, Bačke iz Bačke Palanke, koji već godinama sa uspehom igra za vetrerane beogradske ekipe.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here