Cilj: Ostati u zlatnoj sredini

Novi šef struke Starog Grada iz Bačke Palanke, Grahovac izvršio prozivku fudbalera

1569

Pod rukovodstvom Branislava Grahovca, novog šefa stručnog štaba, fudbaleri Starog Grada pripreme za prolećni deo prvenstva počeli su juče (21. januar) na svom stadionu. „Žuto – plavi“ su na kraju jesenje prvenstvene etape zauzeli deveto mesto, sa dvadesetosam osvojenih bodova.


U drugoj etapi čiji start će uslediti 6. marta, Bačkopalančani će nastojati da ostanu u sredini tabele, što bi svakako bio uspeh. Ovo tim pre, kada se zna, da je ovo njihova debitantska sezona u Srpskoj ligi Vojvodina.

-Kompletne pripreme sprovešćemo na našem terenu sa veštačkom travom –rsportira novi šef struke „žuto – plavih“ Branislav Grahovac. Svesni smo da to neće biti ni malo lako, ali ćemo učiniti sve da to ostvarimo. Na startu priprema radićemo tri dana, a potom ćemo napraviti jednodnevnu pauzu. Nešto kasnije, trenraćemo pet dana, a zatim će uslediti jedan dan pauze, Odigraćemo i šest – sedam prijateljskih utakmica. Prvu, 30. januara sa ekipom Radničkog iz Šida, Nakon, verujem dobro obavljenih priprema, nadam se da ćemo spremni dočekati start prolećne polusezone, kada ćemo u dvadesetom kolu ugostiti Hajduk 1912. iz Kule. S obzirom, da će iz lige ispasti čak šest ekipa, predetoji nam jedna veoma naporna poluezona u kojoj ćemo morati uzložiti dosta truda i napoira, kako bi i naredne sezone bili članovi treće lige. Verujem da imamo kvalitet i da ćemo uspeti da ostvarimo cilj. Koliko mi je poznato, klub je završio polusezonu bez dugovanja prema igračima, što je veoma važno.

Kada su tokom ove zime, dolasci i odlasci fudbalera u pitanju, još uvek je neizvesno, ko će otići, na ko će doći. Izvesno je da će promena u igračkom kadru sigurno biti.

POGLEDAJTE: Druga kontrola: Kopar – Bačka 1-1

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here