ČSK Pivara zadržala 100% učinak. Sledi derbi u Bačkom Gradištu

470

ČELAREVO: Fudbaleri ČSK Pivare su u 3. kolu Vojvođanske lige (sever) ubedljivo pobedili ekipu Crvenke i time zadržali 100% učinak u dosadašnjem delu prvenstva.

ČSK Pivara – FK Crvenka 3:0 (2:0)

Posle uvodnog ispitivanja snaga gde se u glavnom borba vodila na sredini terena igrači FK ČSK Pivare iz jednog organizovanog napada u 14. minutu, preko desnog beka N. Zirića dolaze do vođstva od 1:0.

Već u sledećem napadu odlična akcija čelarevskih Lavova po levom boku kada je G. Potkozarac odlično uposlio levog beka B. Plavšića koji izbija jedan na jedan sa golmanom Jokićem i dovodi ČSK do 2:0.

U nastavku beležimo još tri pokušaja ČSK-a preko F. Jovanova, G. Potkozarca i V. Tasića međutim rezultat ostaje nepromenjen tako da se na poluvreme otišlo sa rezultatom od 2:0 za domaćina.

Već u 49. minuti drugog poluvremena na ispucanu loptu golmana Vlajića i greške štopera gostiju J. Subotića, S. Krstanović izlazi jedan na jedan sa golmanom gostiju i rutinski povećava vođstvo na 3:0!

U 68. minutu još jedna šansa Lavova preko V. Tasića međutim lopta odlazi pored gola. U 75. minutu nova izmena kod domaćina u igru ulazi M. Stević umesto F. Jovanova.

Do kraja meča bez bitnijih dešavanja i promene rezultata.


Tabela nakon 3. kola

Već u sredu (02.09.) Lavove očekuje teško gostovanje sa neugodnim domaćinom FK Vojvodina iz Bačkog Gradišta koji su trenutno na 1. mestu tabele sa maksimalnim učinkom od starta prvenstva.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here