Da mladi fudbaleri brže napreduju

U organizaciji AŠF "Dunav" u Bačkoj Palanci održan pokazni trening za mlađe fudbalske kategorije

520
Foto: Mile Đ. Kremenović

Na inicijativu Željka Karanovića, vlasnika Akademije – škola fudbala „Dunav“ iz Bačke Palanke, u SH „Tikvara“ 30. januara održan je zanimljiv pokazni trening.


Trening su vodila dvojica instruktora zemunske škole „Podići na viši nivo“, a u njega su bila uključena i četvorica fudbalera AŠF „Dunav“. Treningu je prisustvovao i Trivo Ilić, predsednik Udruženja fudbalskih trenera iz Bačke Palanke. Na tribinama sportske hale, našlo se nekoliko desetina roditelja dece koja redovno treniraju u AŠF „Dunav“.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

– U Bačku Palanku smo došli, na poziv Željka Karanovića i Akademije škole fudbala „Dunav“. Ovde smo stigli da uradimo jedan pokazni trening, prilagođen dečjem uzrastu, a sve u svrhu fudbala. Pre nego što smo ovde došli da radimo sa decom iz AŠF „Dunav“, saznali smo da je Željko na sjajne osnove postavio svoju fudbalsku akademiju, koja je odlično organizovana, a uz to ima i izuzetne rezultate. To je očigledno, bio glavni razlog, što su nam prijatelji sugerisali, da bi bilo dobro da dođemo u Bačku Palanku, što smo i uradili nakon Željkovog poziva, i obavili jedan pokazni trening.

– Mi smo poziv oberučke prihvatili, a na kraju se i uverili u navode naših prijatelja. Verujem, da je ovo samo početak naše saradnje, koja će trajati još dugo, dugo na obostrano zadovoljstvo. Ta saradnja će sigurno doneti mnogo radosti, pre svega onim najmlađim koji vole fudbal. Saradnja će prevashodno biti usmerena ka tome, da deca krenu u jednom dobrom pravcu, i da sve ono što budemo radili, bude za njihov dalji napredak – istakao je Žarko Đalović, osnivač Škole „Podići na viši nivo“ iz Zemuna.


Pogledaj: Stasavaju Vesini sokolovi

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here