Dimitrije Bjeloš novi predsednik OFK „Stari grad“

Održana godišnja skupština Omladinskog fudbalskog kluba „Stari grad“

1043

BAČKA PALANKA: U prisustvu 23, od 40 članova skupštine, u prostorijama Mesne zajednice „Stari grad“, održana je redovna Skupština, vojvođanskog ligaša OFK „Stari grad“. Na početku rada skupštine, izabrano je radno telo, u čije članstvo su ušli, Ilija Gostović, Svetozar Boškov i Dragan Stevanović, koji je vodio zapisnik.

Nakon toga, Dragan Stevanović je u ime opravdano odsutnog predsednika Dejana Pašina, pročitao njegovu izjavu. U izjavi je između ostalog istaknuto, da zbog poslovnih i privatnih obaveza, on nije više u mogućnosti da obavlja funkciju čelnika kluba. Pašin se u pismenoj izjevi zahvalio, na kooperativnosti u radu i pomoći i podršci, koju je imao tokom obavljanja predsedničke funkcije. Na kraju pisane izjave, Pašin je naponeuo, da je njegova ostavka neopoziva.

Potom je Dimitrije Mita Bjeloš, predložen za predsednika kluba, i od prisutnih članova Skupštine je jednoglasno izabran.

– Hvala na ukazanom poverenju. Zahvaljujem se na predanom radu, svom prethodniku Dejanu Pašinu, koji je ovu funkciju odgovorno i ozbiljno obavljao od prvog do poslednjeg dana svog mandata. S obzirom, da smo ostali bez glavnog finansijera, biće nam potrebna velika pomoć prijatelja kluba kao i privrednih subjekata. Nadam se da ćemo je imati, jer ovaj klub to sigurno svojim radom i rezultatima zaslužuje – napomenuo je Dimitrije Mita Bjeloš, predsednik „Starog grada“.

Novoizabrani predsednik, zatim je predložio članove Upravnog odbora kluba u koji su ušli, Zoran Trtić, koji je ujedno i tehnički direktor, Steva Bjeloš, Damir Bajić, Ilija Miškov, Maksim Miladinović, Svetozar Boškov, Pera Konc, Zoran Petrović, Ognjan Ivančić, Vlajko Topalov, Branko Bjeloš, Lazar Kozić, koji će obavljati dužnost direktora stadiona, Stevan Sremac i Dejan Pašin.

Na osnovu Statuta kluba, Dragan Stevanović će obavljati dužnost generalnog sekretara kluba. Funkcija sportskog direktora poverena je Miroslavu Bjelošu, dok će posao ekonoma, kao i do sada obavljati Slobodan Đekić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here