Dostojan otpor šampionu, na redu „Real sa Nišave“

150
Goran Milojević (Foto: OFK Bačka)

Široki fudbalski auditorijum kraj malih ekrana mogao se uveriti u mogućnosti i potencijal OFK Bačke protiv šampiona na stadionu „Rajko Mitić“. Odolevali su igrači iz Bačke Palanke 45 minuta i mrežu Milojevića načeo je Ivanić na početku drugog poluvremena. Uprkos porazu, ostavili su povoljan utisak i bili ravnopravni u pojedinim periodima igre. Trener Goran Milojević ie izrazio zadovoljstvo učinkom igrača i napominje da su ispoštovali dogovor iz svlačionice.

– Najavljivao sam da smo došli da se prikažemo u najboljem svetlu. Delovali smo dosta dobro i šteta je što smo primili gol u prvom minuta nastavka utakmice. Sve u svemu, ne mogu da zamerim igračima zbog poraza, pogotovo bih pohvalio veliku volju i želju, i maksimalan otpor šampionu. Utakmice sa Zvezdom i timovima iz vrha služe za uživanje, nemaš šta da izgubiš, odigraš bez pritiska u rezultatskom smislu, a u slučaju pozitivnog rezultata mnogo dobijaš. Forma nam je u uzlaznoj putanji i raduje me da smo odigrali na našem nivou – kaže u osvrtu na nedeljni meč Milojević.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

Očekuje vas u Bačkoj Palanci kvalitetan sastav Nišlija, i mogućnost da dobru formu potvrdite osvajanjem tri boda.

– Šteta je što ove dve utakmice igramo protiv vrhunskih ekipa, što nismo bili u prilici da odmerimo snage sa protivnicima našeg nivoa. Dolazi nam ozbiljan tim Radničkog, možda rezultatski ne toliko uspešan, ali je činjenica da poseduju izuzetno kvalitetne pojedince. Pokušaćemo da dođemo do tri boda, ali smo svesni da će biti izuzetno teško. Nama je svaka utakmica na nož, i moramo u svakoj tražiti bodove spasa – poručuje iskusni stručnjak.


Pogledaj: Veseljko Trivunović i sa 40 godina fudbaler za respekt

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here