Dve Budućnosti (Mladenovo i Parage) pobedama kroje vrh tabele

613

Minulog vikenda odigrane su utakmice 8. kola Područne fudbalske lige (Sombor). U ovom rangu takmiče se 4 ekipe sa područja opštine Bačka Palanka i zanimljivo je da se na tabeli nalaze na pozicijama od 3. do 6. mesta.

Pođimo redom.

Budućnost iz Mladenova je na „vrućem“ gostovanju slavila (1:2) u duelu sa FK ŽAK i uz učinak od 6 pobeda i jednim remijem nalaze se na 3. mestu tabele. Treba napomenuti da Mladenovljani imaju i utakmicu manje u odnosu na rivale za plasman u viši rang.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

U sjajnoj seriji su fudbaleri Budućnosti iz Paraga. Oni su vezali i četvrtu pobedu za redom. Na gostovanju u Bukovcu bili su ubedljivi (0:3) protiv fudbalera Omladinca. Ova dobra forma dovela ih je do 4. pozicije na tabeli PFL (Sombor). Lider im beži tri boda, a pravo iskušenje ih čeka već narednog vikenda kada u Parage stiže drugoplasirani Rusin iz Ruskog Krstura.

Borac 46 iz Obrovca je remizirao (3:3) u Gložanu protiv Budućnosti i nalazi se na 5. poziciji na tabeli sa osvojenih 14 bodova.

Najveće razočarenje je u taboru Slavije iz Pivnica koji su nakon dva vezana poraza remizirali u Pivnicama (0:0) sa „fenjerašem“ BSK-om iz Bačkog Petrovca. Slavija je sa 13 osvojenih bodova šestoplasirana ekipa na tabeli.


Pogledaj: Fudbaleri Hercegovca impresivni u Novom Kneževcu, ČSK remizirao, Tovarišani drže fenjer

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here