Флегматична Бачка у Добановцима „предала визу“ за нижи ранг (ВИДЕО)

ФК Будућност - ОФК Бачка 4:1

475

У директном окршају за опстанак у Првој лиги Србије ОФК Бачка је у среду (27.04.), одиграла утакмицу у Добановцима, у оквиру трећег кола плеј-аут фазе, где је поражена од екипе Будућности резултатом 4:1.


Била је ово друга утакмица на којој су фудбалери Бачке били са новом тренером Игором Савићем. Иако је прва решена у корист Бачке, са пуно ентузијазма су отишли у сусрет са екипом Будућности, међутим затајили су.

Већ у првом полувремену домаћин је повео са 2:0 и то головима Маринковић Марка у 39. и 42. минуту. На почетку другог полувремена, за Будућност је постигнут још један погодак и то голом Трипковић Николе у 58. минуту из пенала. Први пут на утакмици Бачка је дошла до погодка у 69. минуту голом Јелића, а све дилеме отклонио је из новог пенала Немања Здравковић.

Овим поразом Бачка је опстанак у Првој лиги Србији свела на теорију јер је сигурна зона сада удаљена чак 4 бода. Преостала су још само 4 кола плеј-аут фазе. Бачка ће у недељу (01.05.) одиграти следећу утакмицу у Зајечару где одлази у госте екипи Тимока. Плаве једино победа у том дуелу може да остави у теоријској трци за опстанак.

ФК Будућност – ОФК Бачка 4:1

Стадион: ФК Будућност
Гледалаца: 250
Главни судија: Илић Павле
Први помоћни судија: Савић Небојша
Други помоћни судија: Радовановић Урош
Четврти судија: Милетић Мирослав
Делегат: Нововић Велибор
Посматрач Суђења: Шипчић Зоран

Погледајте најзанимљивије моменте са утакмице:

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here