Fudbaleri Bačke na pripremama u Puli

Ekipu pojačala petorica novajlija

628
Foto: OFK Bačka

BAČKA PALANKA – Fudbaleri „Bačke“ će od od danas do 24. januara boraviti u Puli, gde će u periodu od osam dana odigrati 3 kontrolne utakmice.


„Prvu utakmicu „Plavi“ igraju već u nedelju, 17. januara sa ekipom Opatije, zatim 20. januara sa ekipom Gorice i pred povratak u Bačku Palanku, Bačka će odigrati utakmicu sa Ljubljanskom Olimpijom 23. januara. Nastavak Ling Long Superlige Srbije, nastavlja se 6. februara kada Bačka na svom terenu dočekuje ekipu Mačve iz Šapca’’, kaže za RTV Nenad Vanić, novi trener u FK „Bačka“.

 

 

„OFK Bačka juče je predstavila čak pet pojačanja, a dvojica od njih su debitanti u srpskom fudbalu, imaju veoma zanimljive karijere. U Bačku Palanku su stigli Japanac Mijazaki Rjohei i Letonac Kašpars Svarups, od kojih se mnogo očekuje u nastavku prvenstva’’, dodaje Vanić.

„Pored njih dvojice, dres tima Bačke na proleće će nositi mladi golman Vukašin Pilipović, koji stiže iz novosadske Vojvodine, iskusni štoper Nemanja Lakić-Pešić, koji se u srpski fudbal vraća iz Estonije i defanzivni vezista Nikola Nedeljković, koji je bio član Novog Pazara’’, priča novi šef struke.

Pojačanja u timu Bačke, obećavaju zanimljiv prolećni deo prvenstva. Možda čak i neizvesnu borbu za opstanak, iako je Bačka jesenji deo prvenstva završila na poslednjem mestu, sa samo 11 bodova iz 19 utakmica.

POGLEDAJTE: Bačka dovela Japanca i Letonca istog dana

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here