Fudbaleri Bačke od ponedeljka u trenažnom procesu

400
Фото: ofkbacka.rs

Ublažavanje mera od strane Vlade Republike Srbije i dozvola treniranja na otvorenom dala je jasan signal stručnom štabu “Plavih” da već od ponedeljka, 4. maja okupi igrački kadar i otpočne trenažni proces pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.


Čekajući preporuke iz FSS o uslovima pod kojima će se održavati trenažni proces i o tačnom datumu nastavka šampionata u Prvoj ligi Srbije i dalje je neizvesno i nagađa se po kojem formatu će se tekuća sezona okončati.

Bitno je da se konačno otpočinje trenažni proces i da se polako sve vraća u normalu.

Navijače “Plavih” najviše interesuje kojeg datuma se nastavlja sezona i po kojem formatu će se okončati, a samim tim se nameće pitanje hoće li Bačka uspeti da se ako ne direktnim plasmanom, bar kroz utakmice baraža domogne Ling Long Supet lige Srbije.

Podsetimo, prvi naredni rival “Plavih” u nastavku je trenutni lider na tabeli Prve lige Srbije, ekipa Grafičara iz Beograda.

„Dakle, što se nastavka prvenstva tiče, čekamo zvanično obaveštenje iz FSS i na vreme ćemo sve simpatizere i navijače kluba blagovremeno obavestiti preko klubskog sajta o daljim dešavanjima vezanim za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije“, navodi se na sajtu FK „Bačke“.


Pogledaj: Dan kada je na stadionu Bačke bilo 10.000 ljudi

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here