Fudbaleri OFK „Bačka“ ulaze u završnicu priprema za novu sezonu

Predstoje „završni radovi“

88

BAČKA PALANKA: Pripreme bačkopalanačkog superligaša ulaze u završnu fazu. Start nove superligaške sezone uslediće 1. avgusta, pa svi naši superligaški klubovi obavljaju završne pripreme kako bi početak takmičenja dočekali što spremniji.


Fudbaleri OFK „Bačke“ u dosadašnjem delu priprema odigrali su tri kontrolne utakmice.

– Korona je donela mnogo problema svima, pa i sportistima. Neki igrači, koji su kod nas došli, nisu igrali u klubovima u kojima su bili upravo zbog virusa. Uz to, imamo i jedan broj povređenih igrača, a nedostaju nam i tri – četiri igrača koje treba da dovedemo kako bi kompletirali naše redove. Njihovim dovođenjem možemo biti ozbiljan takmac ostalim ekipama u Superligi, napominje Dejan Rađenović, šef stručnog štaba Palančana.

Poslednje pojačanje bačkopalanačkog superligaša je 29-godišnji igrač Nikola Krčmarević iz indijske „Kerale“ koji je potpisao na godinu dana.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

U nastojanjima da sešto bolje pripreme za predstojeću sezonu fudbaleri OFK„Bačke“ su do 21. jula odigrali tri kontrolne utakmice.

Prvu utakmicu su izgubili u Somboru od „Radničkog“ sa 0:1, potom su remizirali sa „TSC“ iz Bačke Topole (1:1) i meč u Čelarevu sa „Brodarcem“.

– Imamo problema oko sastava ekipe. Pored neutreniranosti novajlija u utorak se javilo nekoliko igrača koji se žale na određene tegobe. Upravo zbog toga u ovom trenutku nisam u mogućnosti da navedem igrače koji će početi utakmicu prvog prvenstvenog kola u Šapcu sa „Mačvom“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here