Fudbalski asovi se okupili na terenima OFK „Starog grada“

Učenici prevazišli učitelja

784
Foto: Facebook Radovan Ivković

BAČKA PALANKA: Bačkopalanački fudbalski asovi ponovo se našli na okupu na terenima OFK „Starog grada“.


Tokom pauze nastale između dve sezone u domaćem i prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata, u Bačkoj Palanci su se na okupu ponovo našli Aleksa Vukanović („Crvena zvezda“), Saša Ivković („Bannyas“ – UAE), Miroslav Bjeloš („Napredak“ Kruševac), Radovan Ivković („ČSK Pivara“) i Zoran Zec (nekadašnji igrač „Krila Krajine“ i „ČSK Pivare“).

Sastali su se na igralištu bačkopalanačkog OFK „Starog grada“ kako bi sa trenerom Rajkom Ivkovićem evocirali uspomene na svoje početke.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Tokom kraćeg zadržavanja na fudbalskom terenu Sale, Mićko, Aleksa, Raša i Zoran su se podsetili na dane kada su učili fudbalsku azbuku. Učili su je tako brzo i dobro da su davno prevazišli svog učitelja Rajka koji je i tom prilikom istakao da je zbog toga posebno srećan.

Fudbalski putevi odvešće Sašu, Aleksu, Mićka i Rašu za nekoliko dana na sve četiri strane sveta. Međutim, i tada će, baš kao što su i do sada, sa ponosom isticati Rajkovo ime koji ih je uveo u tajne fudbalskog sporta kome su mnogo dali, a od koga su za uzvrat i dosta dobili.


Pogledaj: Vratili smo se tamo gde nam je i mesto


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here