Fudbalski asovi se okupili na terenima OFK „Starog grada“

Učenici prevazišli učitelja

689
Foto: Facebook Radovan Ivković

BAČKA PALANKA: Bačkopalanački fudbalski asovi ponovo se našli na okupu na terenima OFK „Starog grada“.


Tokom pauze nastale između dve sezone u domaćem i prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata, u Bačkoj Palanci su se na okupu ponovo našli Aleksa Vukanović („Crvena zvezda“), Saša Ivković („Bannyas“ – UAE), Miroslav Bjeloš („Napredak“ Kruševac), Radovan Ivković („ČSK Pivara“) i Zoran Zec (nekadašnji igrač „Krila Krajine“ i „ČSK Pivare“).

Sastali su se na igralištu bačkopalanačkog OFK „Starog grada“ kako bi sa trenerom Rajkom Ivkovićem evocirali uspomene na svoje početke.

 

Tokom kraćeg zadržavanja na fudbalskom terenu Sale, Mićko, Aleksa, Raša i Zoran su se podsetili na dane kada su učili fudbalsku azbuku. Učili su je tako brzo i dobro da su davno prevazišli svog učitelja Rajka koji je i tom prilikom istakao da je zbog toga posebno srećan.

Fudbalski putevi odvešće Sašu, Aleksu, Mićka i Rašu za nekoliko dana na sve četiri strane sveta. Međutim, i tada će, baš kao što su i do sada, sa ponosom isticati Rajkovo ime koji ih je uveo u tajne fudbalskog sporta kome su mnogo dali, a od koga su za uzvrat i dosta dobili.


Pogledaj: Vratili smo se tamo gde nam je i mesto


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here