Fudbalski turnir „Krila Krajine Kup 2021.“

Takmičenje u znaku jubileja

831

BAČKA PALANKA: Fudbalski turnir za mlađe kategorije „Krila Krajine kup 2021.“, biće održan naredne subote i nedelje na fudbalskom terenu Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“.


Organizator turnira je FK „Krila Krajine“, koji ove godine obeležava dve decenije rada i postojanja. Tehničku organizaciju ovog takmičenja, na sebe su preuzeli treneri mlađih kategorija ovog kluba, Miroslav Karanović, Milan Beljanski, Zdravko Škavo i Dušan Beljanski.

– Tradicionalni fudbalski turnir za mlađe kategorije, jedna je od manifestacija, kojom će se obeležiti dvadeset godina postojanja FK „Krila Krajine“. Turnir se održava u subotu 12. i nedelju 13. juna. U subotu će na ovom takmičenju nastupiti fudbaleri rođeni 2011. godine, a u nedelju će na teren izaći igrači godinu dana stariji.

– Turnir je međunarodnog karaktera, s obzirom, da će na njemu učestvovati i jedna ekipa iz Doboja. Svoje učešće na „Krila Krajine kupu 2021,“ prijavile su ekipe iz Novog Sada („Meridiana“, „Bistrica“, „Bolesnikov“), Šida, Rume, Subotice, Odžaka. Jedan od njegovih učesnika, biće i ekipa „Tvrđave“ iz Bača.

– Iz bačkopalanačke opštine, nastupiće fudbaleri „Hercegovca“ iz Gajdobre, kao i „Dunava“, „Bačke“ i „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke. Oba takmičarska dana, prve utakmice će biti odigrane sa početkom u devet sati, a u nedelju će turnir nešto duže trajati nego u subotu, jer je prijavljen veći broj ekipa. Za tri prvoplasirane ekipe u obe uzrasne kategorije, obezbeđene su nagrade – pehari i medalje. Sve utakmice na turniru, vodiće sudije Opštinskog fudbalskog saveza Bačka Palanka – kaže profesor Milan Beljanski.


Pogledaj: Revijalni stonoteniski turnir za decu u Bačkoj Palanci

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here