Igrači dobijaju zadatke preko vibera

Šef stručnog štaba OFK „Bačke“, Dejan Rađenović

713

Fudbaleri OFK „Bačke“ nakon dvadesetšestog kola Prve lige Srbije su otišli su na prinudni odmor.


Naime, zbog epidemije virusa korona prvenstvo je prekinuto, a u ovom trenutku nikom nije poznato da li će i kada biti nastavljeno. Bačkopalančani zauzimaju treću poziciju na tabeli sa 43 osvojena boda, četiri manje od dve prvoplasirane ekipe, „Grafičara“ iz Beograda i „Metalca“ iz Gornjeg Milanovca.

– Već pune četiri nedelje ne treniramo u pravom smislu reči i ne igramo utakmice. Odmah nakon proglašenja vanrednog stanja stigla je naredba da nema okupljanja, a samim tim ni takmičenja. U novonastaloj situaciji igrači su dobili programe za individualni rad koje, verujem, ispunjavaju. Ti programi se menjaju svakih sedam dana. Zadatke šaljem viberom po grupama, to je već uhodano jer u ovom trenutku drugačije, jednostavno i ne mogu.

– Niko u ovom trenutku nije u stanju da kaže koliko će sadašnje stanje potrajati. Svakako bih ja, kao i svi bez izuzetka, želeo da ovo što pre prestane i da nastavimo sa normalnim životom. Sada je najvažnije da svi igrači budu kući i da niko od njih ne bude zaražen. Pod uslovom da se prvenstvo nastavi videćemo kako će to biti, kao i koliko je ko od igrača spreman. Uostalom, kako svima, tako i nama.

– Igrači sa kojima sam često u kontaktu se nadaju da će ovo proći i da će se prvenstvo nastaviti, kaže Dejan Rađenović, šef stručnog štaba OFK „Bačke“.

Pogledaj: Pandemija korona virusa porazila sport

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here